12 apr. 2022 | 11:04

Festivalul Coachella se întoarce: ce pregătește pentru YouTube, care sunt noutățile

ACTUALITATE
Festivalul Coachella se întoarce: ce pregătește pentru YouTube, care sunt noutățile

După o absență de doi ani din cauza pandemiei de COVID-19, renumitul festival Coachella va reveni în acest weekend. Pentru al zecelea an, vei putea vedea festivalul de muzică pe YouTube, iar platforma a anunțat mai multe detalii despre ce să te aștepți de data aceasta.

Așadar, în primul weekend al festivalului, care se desfășoară între 15 și 17 aprilie, vei putea selecta dintre trei fluxuri, care vor prezenta show-uri diferite. Fluxurile încep vineri la 19:00 ET și se desfășoară până luni seara. Acestea vor include, de asemenea, interviuri ale artiștilor.

Unde vei putea vedea Festivalul Coachella, anul acesta

În ceea ce privește weekendul următor, YouTube va oferi o experiență Coachella Curated. Aceasta va include spectacole encore, mini documentare, comentarii ale artiștilor și multe altele. Mai multe informații despre Coachella Curated vor fi dezvăluite în curând.

YouTube promite câteva elemente noi pentru experiența Coachella de anul acesta. Pentru prima dată, se va activa Live Chat pentru fluxuri. Actualizări în timp real despre program vor fi furnizate prin chat-uri fixate. Unii creatori vor posta clipuri de la festival și vor exista produse exclusive în ziua de sâmbătă.

De asemenea, unii artiști vor găzdui și petreceri prealabile pentru membrii YouTube Premium în ambele weekenduri. Așadar, între 15 și 25 aprilie, cei din SUA care nu s-au alăturat la Premium înainte se pot înscrie pentru o perioadă de probă de trei luni.

Când Festivalul Coachella s-a născut la sfârșitul anilor 90, a fost considerat unul dintre cele mai respectabile festivaluri de muzică alternativă ale zilei. Cu toate acestea, în ultima vreme a suferit o transformare care l-a îndepărtat de spiritul cu care a început acum mai bine de douăzeci de ani. Astăzi, mulți spun că muzica a dat câțiva pași în spate și cumva s-a pierdut spiritul festivalului. Coachella a cam devenit o altă pasarelă pentru ca vedetele să poarte cele mai noi tendințe ale modei.