The Batman are un nou trailer: ce detalii noi ies la iveală, cine îl „vânează” pe Bruce Wayne

The Batman are un nou trailer: ce detalii noi ies la iveală, cine îl „vânează” pe Bruce Wayne

Noul trailer pentru „The Batman” ne dezvăluie detalii interesante despre turnura pe care acțiunea din film ar putea să o ia. Bruce Wayne se confruntă cu noi provocări.

Cel mai recent trailer „The Batman” ni-l prezintă, din nou, pe The Riddler, unul dintre inamicii absoluți ai eroului principal din franciză. Conform imaginilor, răufăcătorul ar putea să-și concetreze atenția pe Bruce Wayne, transformându-l pe cel din urmă într-o țintă.

Pelicula „The Batman” se află în lucru de ani de zile – din cauza pandemiei de Covid-19, a suferit întârzieri majore de lansare. În momentul de față, filmul este programat să apară pe marile ecrane la sfârșitul lunii martie a acestui an. 

Robert Pattinson va intra în pielea personajului Bruce Wayne/The Batman, în acest film.

„The Batman” se vrea a fi diferit de ceea ce știam până acum

Batman a fost adaptat pentru marele ecran de nenumărate ori, de-a lungul anilor, dar această variantă promite să ofere ceva diferit față de ceea ce am văzut până acum, apropiindu-se destul de mult cu abordarea scenariștilor din „The Joker” – ori asta este concluzia firească.

Reeves și-a propus să aducă la lumină abilitățile lui Bruce de detectiv, acesta fiind acum pus în postura de a rezolva un mister de crimă. The Riddler (interpretat de actorul Paul Dano) îi ia în vizor pe membrii elitei din Gotham, astfel că va fi nevoie de toată determinarea lui Bruce – și poate și de un pic de ajutor din partea lui Catwoman (Zoë Kravitz) – pentru a-l opri. Pelicula va include și alte câteva personaje cunoscute, cum ar fi Alfred (Andy Serkis), Pinguinul (Colin Farrell) și Jim Gordon (Jeffrey Wright).

Întrucât Bruce Waye este unul dintre cei mai bogați oameni din Gotham, faptul că se află pe lista lui Riddler nu este o surpriză pentru nimeni. Ceea ce nu este clar, încă, este dacă The Riddler știe că Bruce este Batman.

Noul trailer „The Batman” poate fi urmărit aici:

Citește și: