Arnold Schwarzenegger, accident grav cu 4 mașini în SUA. O persoană a ajuns de urgență la spital

Arnold Schwarzenegger, accident grav cu 4 mașini în SUA. O persoană a ajuns de urgență la spital
Arnold Schwarzenegger, accident grav cu 4 masini in SUA. O persoana a ajuns de urgenta la spital

Arnold Schwarzenegger trece prin momente grele. Celebrul actor a fost implicat, vineri, 21 ianuarie, într-un accident rutier cu patru maşini la Los Angeles, California, relatează presa internaţională. O femeie a fost rănită, fiind transportată la spital. Cum se simte starul de la Hollywood? Toți fanii săi sunt îngrijorați, mai ales că Arnie are o vârstă înaintată.

Arnold Schwarzenegger a provocat un accident grav

Toată lumea știe cine este Arnold Schwarzenegger. Acesta și-a câștigat faima ca actor hollywoodian în filme de acțiune. Până să-și descopere pasiunea pentru actorie, austriacul a iubit sportul cu greutăți. Nu de puține ori a ieșit campion mondial de culturism, fiind supranumit „stejarul austriac” sau „Arnold cel Tare”. Numele de „Arnie” l-a dobândit în timpul carierei de actor, iar pe cel „the Governator” (combinarea cuvintelor governor și terminator) după filmele din seria de filme „Terminator”.

Celebrul actor a izbit mai multe mașini

Însă, acum, faimosul actor are parte de ghinion. Arnold Schwarzenegger a fost implicat, ieri, într-un accident rutier grav cu patru maşini în Los Angeles. În urma coliziunii, o femeie a fost rănită şi a fost transportată la spital.

„A avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicate patru vehicule pe Sunset şi Allenford la 16.35, când un vehicul a ajuns pe altul”, a precizat, vineri, ofiţerul departamentului de poliţie din Los Angeles, Drake Madison, pentru Fox News Digital, la puțin timp după accidentul provocat de Arnold.

O femeie a fost rănită

Starul, în vârstă de 74 de ani, conducea un SUV negru Yukon când s-a ciocnit de un Prius roşu, apoi a mai lovit şi un Porsche Cayenne, relatează TMZ. Se pare că Schwarzenegger ar fi provocat accidentul rutier, după ce ar fi virat la stânga într-o intersecție, când semaforul arăta deja culoarea roșie.

Arnold Schwarzenegger a scăpat teafăr, dar şoferul din Prius a fost rănit. „Singura îngrijorare” a actorului este femeia rănită, a declarat un reprezentant al actorului pentru presa locală.

Polițiștii nu au descoperit urme de alcool sau droguri în mașinile implicate în coliziune

Oamenii legii au anunţat că nu a fost făcută nicio arestare în acest caz. De asemenea, nu s-au descoperit urme de alcool sau droguri la persoanele implicate în accidentul de vineri.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat că starul american se afla la volanul SUV-ului. Din fericire, actorul nu a fost rănit. Un martor ocular a spus că a fost o nebunie…arăta ca o cascadorie într-un film. Ciocnirea a fost suficient de intensă încât airbagurile s-au declanșat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI