VIDEO Cel mai nou trailer pentru următorul Batman, cu Robert Pattinson: când îl vei putea vedea în cinematografe

VIDEO Cel mai nou trailer pentru următorul Batman, cu Robert Pattinson: când îl vei putea vedea în cinematografe

Trailerul filmului Batman, de la Warner Bros. și DC, îl dezvăluie pe Robert Pattinson în rolul Cavalerului Întunecat.

Noul Batman este scris și regizat de Matt Reeves și va fi lansat în cinematografe în martie 2022, potrivit Screenrant.com. Alăturându-se lui Pattinson în filmul DC, din distribuție mai fac parte Zoë Kravitz în rolul Catwoman, Paul Dano în rolul The Riddler, Andy Serkis în rolul Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright în rolul lui Jim Gordon și Colin Farrell în rolul Penguin.

Batman va apărea anul viitor

Primul trailer al filmului The Batman a fost dezvăluit în timpul DC FanDome 2020, prezentând o primă privire oficială asupra lui Pattinson ca Batman. Cu toate acestea, filmul DC nu finalizase filmările în acel moment și cantitatea de imagini disponibile atunci nu erau suficiente.

Acum, în timpul DC FanDome 2021, a fost lansat cel mai nou trailer al filmului Batman, care conține noi imagini cu Pattinson în rolul Cavalerului Întunecat.

Acest nou trailer Batman oferă o idee mult mai completă la ce să ne așteptăm de la filmul lui Reeves și Pattinson. Mai exact, Batman pare a fi brutal și violent, cu o acțiune extrem de elegantă. Pattinson în rolul lui Batman pare cu siguranță mai agresiv decât cei care l-au interpretat pe Dark Knight în trecut.

Scenariul pentru noul film va rămâne neschimbat, în ciuda întârzierilor provocate de coronavirus, potrivit scenaristului Mattson Tomlin.

Mattson a lucrat împreună cu regizorul Matt Reeves la scenariul pentru mult așteptatul blockbuster cu super eroi, cu Robert Pattinson ca protagonist. Scenaristul a anunțat că filmul nu a fost afectat, deși producția a fost întreruptă de pandemia de coronavirus.

Tomlin insistă că prioritatea este finalizarea filmării într-un mod sigur în ceea ce privește proiectul DC Comics, care îi include și pe Zoe Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell în rolurile Catwoman, Riddler și Oswald Cobblepot aka Penguin.

Citește și: