The Adam Project scrie istorie pe Netflix: ce record a bătut filmul SF cu Ryan Reynolds

The Adam Project scrie istorie pe Netflix: ce record a bătut filmul SF cu Ryan Reynolds

„The Adam Project” este unul dintre cele mai iubite filme, de la ora actuală, de pe Netflix. Cu toate astea, pelicula a stabilit un nou record recent, după cum vei putea vedea în cele ce urmează.

Potrivit noilor date, „The Adam Project” este, în prezent, al patrulea cel mai vizionat film în limba engleză de la Netflix, din toate timpurile, după ce a fost lansat pe platforma de streaming cu doar o lună în urmă.

Acțiunea filmului are loc în într-un univers futurist științifico-fantastic în care un pilot pe nume Adam (Ryan Reynolds) călătorește înapoi în timp pentru a se întâlni cu varianta sa mai tănără (Walker Scobell). Pe lângă Reynolds și Scobell, în film îi mai putem vedea pe Mark Ruffalo în rolul tatălui lui Adam, pe Jennifer Garner în rolul mamei lui Adam, dar și pe Zoe Saldaña în rolul soției lui Adam.

Scenariul a fost scris inițial în 2012, iar producătorii se gândeau, la acel moment, să-i ofere rolul principal lui Tom Cruise. În 2020, însă, filmul a intrat în posesia Netflix, fiind clasificat ca o producție originală a serviciului de streaming, detaliu care a schimbat la 180 de grade planurile de acum un deceniu în privința distribuției.

„The Adam Project”, într-o continuă urcare în topurile Netflix

„The Adam Project” a fost vizionat de peste 233 de milioane de ori, devenind al patrulea cel mai popular film în limba engleză din istoria platformei. Singurele filme care sunt, în prezent, înaintea acestuia sunt „Red Notice” (unde îl putem vedea, de asemenea, tot pe Reynolds), „Don’t Look Up” și „Bird Box”. Reynolds joacă, de asemenea, în al nouălea cel mai popular titlu de pe Netflix, „6 Underground”, ceea ce îl transformă în primul actor cu trei filme în Top 10 Netflix.

Întrucât „The Adam Project” a fost lansat doar de o lună, este posibil ca filmul să continue să urce în topurile Netflix. Cu doar câteva săptămâni în urmă, pe 29 martie, acesta era al șaptelea cel mai popular film în limba engleză de la Netflix, iar acum se află pe locul 4.

Dacă Adam Project este complet străin pentru tine, merită să ai în vedere că discutăm despre încă un lungmetraj construit în jurul călătoriilor în timp și a paradoxurilor pe care trebuie să le ai în vedere într-un astfel de scenariu. Fascinant este însă că eroul principal, interpretat de Reynolds, ajunge să se întâlnească cu el mai tânăr și să formeze o echipă pentru a contracara planurile antagonistului. Cel mai bine ar fi însă să vezi filmul.

Citește și: