În ce serial de pe Netflix va apărea Kate Middleton ca personaj. Te vei uita la el?

În ce serial de pe Netflix va apărea Kate Middleton ca personaj. Te vei uita la el?
In ce serial va juca Kate Middleton

În ce serial de pe Netflix va apărea Kate Middleton ca personaj. Te vei uita la el? O persoană din interiorul Netflix a anunțat că aducerea personajului lui Kate Middleton în The Crown ar fi un „câștig ușor” pentru serial, „deoarece creatorii știu că va atrage mai mulți oameni dornici să vizioneze povestea”.

S-a aflat în ce serial de la Netflix va juca Kate Middleton. Multă lume se va uita la el, datorită rolului ei

Cu toate acestea, persoana din interiorul Netflix a mai spus, vizavi de apariția lui Kate Middleton în The Crown, că „nu este neapărat o parte crucială a poveștii”, însă prezența ei ar fi „un bonus”.

Kate Middleton și prințul William s-au întânit pentru prima dată în vremea în care amândoi erau studenții aceleiași universități. Kate Middleton a făcut de la început furori printre studenți datorită frumuseții ei, astfel că și William a observat trăsăturile fine ale acesteia, însă și-a făcut cu greu curaj până să îi propună o întâlnire.

Unde s-a născut Kate Middleton

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut în orașul Reading situat în sudul Angliei, în anul 1982. Tatăl ei, Michael Middleton, a fost pilot, în timp ce mama sa, Carole, a lucrat ca stewardesă. De asemenea, Kate mai are doi frați, Pippa și James, ambii mai mici în vârstă ca ea.

Kate Middleton era îndrăgostită lulea de prințul William încă din timpul liceului. De altfel, Kate Middleton era poreclită de colegii din lideu „prinţesa în aşteptare”.

Soarta i-a adus pe cei doi la aceiași Universitate?

Doar soarta a făcut ca în anul 2001, Kate Middleton să devină colegă cu prințul William și la Universitatea St. Andrews, unde ambii, culmea, învățau istoria artei.

Astfel, în luna martie a anului 2002, Kate Middleton a reuşit să îi sucească definitiv minţile prințului William cu o rochie transparentă pe care a purtat-o la o prezentare de modă în scop caritabil, cred experții regali.

După 8 ani de relație a urmat căsătoria

După opt ani de relație, cu mai multe certuri și tot atâtea împăcări, prințul William a cerut-o de soție în anul 2010, în timp ce se aflau într-o vacanță în Kenya.

Prinţul William a mărturisit mai apoi că a umblat timp de 3 săptămâni cu inelul în buzunar, aşteptând momentul potrivit ca să pună marea întrebare. Inelul de logodnă primit de Kate de la prințil Willian i-a aparţinut prinţesei Diana. Este un inel din aur de 18 karate cu un safir oval înconjurat de diamante.