Televiziunea de stat din Rusia susține că a început al Treilea Război Mondial: „Suntem forțați să demilitarizăm NATO”

Televiziunea de stat din Rusia susține că a început al Treilea Război Mondial: „Suntem forțați să demilitarizăm NATO”

Declarații halucinante sunt aruncate la televiziunile rusești. Olga Skabaeva, una dintre cele mai mari propagandiste de la Kremlin, a declarat la televiziunea de stat Rusia 1 că „operațiunea specială” a Kremlinului în Ucraina s-a încheiat și a început „al treilea război mondial”.

Anunțul revoltător făcut de televiziunile rusești. Ce spun propagandiștii lui Putin

Skabeeva a afirmat că Rusia se confruntă acum cu o situație în care va trebui să „demilitarizeze” NATO, spune platforma de știri ucrainean Ukraine World.

„Poate că a venit timpul să admitem, eventual, că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina s-a încheiat. În sensul că a început un război adevărat. Mai mult, este al treilea război mondial. Suntem forțați să demilitarizăm nu doar Ucraina, ci tot NATO”, a spus ea.

Citește și: Raed Arafat, precizări după ce localnicii din Târgu Mureș au primit mesaj RO-Alert cu privire la un exercițiu de simulare a unei explozii

Declarațiile rusoaicei întăresc și mai tare discursul șefului diplomației Serghei Lavrov, care a denunțat la sfârșitul săptămânii trecute un „război total” al Occidentului împotriva Rusiei și a „întregii lumi rusești”, care va dura „mult timp”.

„Occidentul a anunțat un război total împotriva noastră, împotriva întregii lumi rusești. Statele Unite și sateliții lor își dublează, triplează, cvadruplează eforturile pentru a izola și bloca Rusia, folosind un instrument foarte larg: de la sancțiuni economice unilaterale la o propagandă profund înșelătoare în spațiul mediatic mondial”, a declarat Lavrov, la o întâlnire cu liderii regionali ruși.

„Însăși cultura desființării Rusiei și a tot ceea ce are legătură cu țara noastră atinge deja absurdul. Clasicii sunt interziși: Ceaikovski, Dostoievski, Tolstoi, Pușkin. Figuri ale culturii și artei naționale, care astăzi reprezintă cultura noastră, sunt de asemenea persecutate”, a spus ministrul.

Citește și: Lovitură totală pentru Putin. UE va interzice trei sferturi din importurile de petrol rusești: ”Până la sfârșitul anului, ajungem la 90%”

 

Citește și:
Etichete: