Suma fabuloasă pe care o încasează Tom Cruise, după ce a „rupt gura târgului” cu Top Gun: Maverick

Suma fabuloasă pe care o încasează Tom Cruise, după ce a „rupt gura târgului” cu Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick a avut parte de succes uriaș în cinematografe, iar vedeta Tom Cruise, în mod firesc, va câștiga o sumă considerabilă de bani.

Deși a făcut obiectul multor controverse de-a lungul anilor, Tom Cruise s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare și mai apreciate vedete de la Hollywood, în cei 30 de ani de carieră cinematografică.

Se poate spune actorul că și-a pus amprenta asupra culturii pop pentru prima dată în anii 1980 și, cu toate că a jucat în multe filme importante înainte de acesta, Top Gun, din 1986, l-a plasat în topuri, cu adevărat.

Tom Cruise continuă să încaseze bani, iar lucrul acesta se va întâmpla și în viitor

Trebuie amintit că Tom Cruise a înregistrat, de asemenea, un succes absolut și cu Mission: Impossible, lucrând, de asemenea, cot la cot de mai multe ori cu Steven Spielberg, ca mai apoi să dea încă o lovitură cu intepretarea rolulu lui Les Grossman, în Tropic Thunder. Cu toate că nu mai avea nevoie de absolut nimic, succesul fiind deja de partea lui, se pare că reînvierea francizei Top Gun l-a readus pe marele actor în centrul atenției.

În Top Gun: Maverick, Tom Cruise reia rolul aviatorului Pete „Maverick” Mitchell, un pilot de luptă incredibil de priceput, dar extrem de volatil.

Fără dar și poate, Top Gun 2 este deja un succes, câștigând peste 600 de milioane de dolari în întreaga lume, iar asta în doar câteva săptămâni. Așa cum a făcut și în trecut, Cruise a pariat mare pe succes, optând să încaseze un salariu inițial mai mic decât cel normal, de 13 milioane de dolari, în speranța de a câștiga mai bine apoi.

Grosso modo, asta înseamnă că Tom Cruise a câștigat deja aproximativ 30 de milioane de dolari suplimentari, ceea ce îi aduce până acum în buzunare fabuloasa sumă de 43 de milioane de dolari. Cu toate acestea, încasările continuă să curgă, astfel că veniturile actorului ar putea să crească și mai mult, în viitorul apropiat.

Citește și: