Gestul lui Tom Cruise față de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii. Toți l-au apreciat

Gestul lui Tom Cruise față de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii. Toți l-au apreciat
Gestul lui Tom Cruise față de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii.

Gestul lui Tom Cruise față de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii. Toți l-au apreciat. Gestul a fost făcut la premiera filmului Top Gun: Maverick. Actorul a încălcat protocolul regal, însă cu toate acestea, gestul său a cucerit pe toată lumea. Iată ce a făcut Tom Cruise pe covorul roșu!

Gestul lui Tom Cruise față de Kate Middleton a făcut înconjurul lumii

Prin gestul său, Tom Cruise a încălcat protocolul regal. La premiera filmului Top Gun: Maverick, la care a participat și ducesa de Cambridge, actorul a luat-o de mână pe Kate Middleton. Gestul, care ar poate fi considerat demn de un adevărat cavaler, este însă o încălcare a protocolului regal, care stabilește că membrii Casei Regale să nu fie atinși fără permisiunea și reciprocitatea lor.

Momentul a fost însă apreciat de fanii familiei regale și nu criticat, susținând că Tom Cruise a dat de dovadă că este un adevărat gentleman. Nu se știe dacă și ducesa de Cambridge a fost cucerită, însă este cert că a avut grijă că actorul să nu mai încalce protocolul: și-a mutat geanta în mâna din apropierea actorului.

Se știe că, atunci când vine vorba de Familia Regală, există multe reguli. Membrii Familiei Regale sunt nevoiți să urmeze aceste reguli chiar și atunci când sunt oraș, un cod anumit, fiind motivul pentru care William nu a ținut-o pe Kate de mână la premiera filmului.

Vizitele făcute de Casa Regală sunt, de cele mai multe ori, oficiale și fac parte din angajamentele regale. Protocolul mai sugerează ca membrii regali să nu își manifeste afecțiunea în timpul întâlnirilor oficiale, fiind văzute ca un gest total lipsit de profesionalism.

Kate și William nu au putut da autografe

Protocolul le mai interzice membrilor Familiei Regale să facă selfie-uri sau să semneze autografe. Prin urmare, deși distribuția din partea filmului Top Gun: Maverick dorea să semneze autografe și să facă selfie-uri cu fanii, Familia Regală nu a avut parte de astfel de bucurii.

Singurele fotografii cu Kate și William au fost făcute de către fotografii profesioniști prezenți la premiera filmului Top Gun: Maverick. Kate Middleton a participat la acest eveniment alături de prințul William. A purtat o rochie neagră fără umeri, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc. Prințul William a purtat un costum clasic, în ton cu rochia lui Kate Middleton.

Kate, care a participat la eveniment alături de soțul ei, Prințul William, a fost desăvârșită într-o rochie neagră fără umeri, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc negri.

În timpul evenimentului, Kate Middleton purta o rochie neagră fără umeri, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc. Aceasta a participat la eveniment alături de Prințul William, care a purtat un costum clasic, în ton cu rochia soției sale.