Val Kilmer, imediat după apariția sa în „Top Gun: Maverick”: ce a spus despre Tom Cruise

Val Kilmer, imediat după apariția sa în „Top Gun: Maverick”: ce a spus despre Tom Cruise

Val Kilmer a vorbit despre filmarea apariției sale în Top Gun: Maverick, spunând că a fost o experiență fericită și emoționantă. Pe lângă Top Gun-ul original, Kilmer este cunoscut pentru rolurile sale din Willow, Batman Forever și Kiss Kiss Bang Bang. Cu toate astea, actorul a trecut prin momente grele, în ultimii ani, confruntându-se cu cancer la gât, ceea ce i-a diminuat seminificativ capacitatea de a vorbi.

Top Gun: Maverick spune povestea revenirii căpitanului interpretat de Tom Cruise, Pete „Maverick” Mitchell, care trebuie să se confrunte cu trecutul său în timp ce antrenează un nou grup de tineri aviatori în programul Top Gun.

Căutând sfaturi, Maverick îl vizitează pe vechiul său rival, amiralul Tom „Iceman” Kazansky (interpretat de Val Kilmer), care îl asigură pe Maverick că are capacitatea de a antrena echipa. Similar cu viața reală, Iceman suferă de cancer la gât și comunică mai mult în scris, dar este capabil să verbalizeze unele cuvinte. Iceman a putut să vorbească datorită tehnologiei AI care a replicat vocea lui Val Kilmer.

Val Kilmer, despre Tom Cruise și Top Gun: Maverick

Într-un nou interviu pentru Entertainment Weekly, Kilmer spune că Top Gun: Maverick a fost o experiență plăcută și că s-a distrat enorm cu Tom Cruise. Este prima dată când cei doi actori lucrează împreună, de la finalizarea filmărilor pentru primul Top Gun.

Val Kilmer a vorbit despre cum s-a simțit la filmări și despre cum simte că nu a trecut chiar atât de mult timp. „Am râs atât de mult. A fost cu adevărat distractiv… special”, a menționat îndrăgitul actor.

În interviu, Kilmer spune că nu ar fi vrut deloc să lucreze la primul Top Gun, dar ar fi fost convins de regretatul regizor Tony Scott. Cu toate acestea, succesul filmului a pus o piatră de temelie la cariera lui Kilmer, ducând la numeroasele roluri importante, mai apoi. Top Gun a ajuns să fie o experiență atât de interesantă pentru Kilmer și Cruise, încât cel din urmă ar fi insistat asupra implicării lui Kilmer, atunci când s-a decis continuarea ce a apărut pe marile ecrane recent.

Citește și: