Succession se pregătește intens de sezonul 4: ce știm, până acum, despre scenariu

Succession se pregătește intens de sezonul 4: ce știm, până acum, despre scenariu

Primele detalii ale poveștii sezonului 4 al filmului serialul de succes Succession au fost lansate în mediul online, pe măsură începutul filmărilor devine o certitudine.

Serialul HBO și-a lansat primul sezon în 2018 și urmărește povestea familiei Roy, proprietarii companiei media Waystar Royco. Pe măsură ce sănătatea capului familiei începe să se șubrezească, cei patru copii ai săi încep lupta pentru moștenire.

Succession a debutat în aplauzele publicului, primele două sezoane adunând 23 de nominalizări la Emmy și 9 premii efectiv, inclusiv pentru cel mai bun serial dramatic. Sezonul 3 al Succession s-a încheiat într-un mod nu tocmai vesel, și anume cu situația în care Kendall, Shiv și Roman sunt învinși încă o dată de Logan. Mai mult, avem parte și de trădare, venită din partea lui Tom, soțul lui Shiv. În mod evident, povestea ar putea fi explorată și mai mult în următorul sezon.

HBO a confirmat: filmările pentru sezonul 4 al serialului Succession au început

Gigantul de streaming confirmă că filmările pentru sezonul 4 de Succession au început. În plus, rețeaua a oferit primele detalii cu privire la intriga episoadelor ce vor urma, confirmând, în același timp, că întreaga distribuție va reveni. Sezonul 4 va avea zece episoade, dar nu se știe clar când vor fi lansate pe micile ecrane.

„În sezonul patru, cel de zece episoade, vânzarea conglomeratului media Waystar Royco către vizionarul tehnologic Lukas Matsson pare să fie inevitabilă. Perspectiva acestei vânzări provoacă neliniște și diviziune în rândul familiei Roy. Între timp, ei încearcă să anticipeze cum va arăta viața lor, după ce afacerea va fi încheiată. Desigur, urmează o luptă pentru putere, în timp ce familia cântărește șansele unui viitor prosper, în condițiile în care se află într-un mare impas atât cultural, cât și politic”, se arată în synopsis-ul sezonului cu numărul patru din Succession.

Rămâne de văzut când anume vom putea viziona noul sezon și în ce măsură acesta se va ridica la nivelul primelor trei.