Jon Snow revine: de ce ar putea HBO să piardă pariul cu acest nou serial Game of Thrones

Jon Snow revine: de ce ar putea HBO să piardă pariul cu acest nou serial Game of Thrones

O continuare a aventurilor lui Jon Snow pare să fie în lucru la HBO, ceea ce, trebuie să recunoaștem, este un risc destul de mare pentru companie, de vreme ce nu pare întocmai cea mai bună idee – nu în acest moment, cel puțin.

Dacă ai văzut Game of Thrones, probabil că îți amintești cam cât de prost făcut a fost ultimul sezon. Game of Thrones s-a încheiat în 2019, iar acel moment părea a fi ultimul în care vom vedea celebrele personaje din Westeros; ceea ce, evident, s-a dovedit a fi o premisă greșită.

Spinoff-urile prequel au devenit inevitabile, așadar pe piață a fost lansată ideea de House of the Dragon, serial pe care îl vei putea vedea începând cu luna august a lui 2022.

HBO are diverse alte proiecte în dezvoltare, cum ar fi 10.000 Ships sau The Tales of Dunk and Egg.

HBO „mai bagă o fisă” și îl „reînvie” pe Jon Snow

În plus față de serialele menționate anterior, se pare că acesta reprezintă o oarecare continuare a poveștii, avându-l Jon Snow în centrul atenției.

Din câte știm până acum, se pare că Kit Harington va relua rolul lui Jon Snow, pe numele real Aegon Targaryen. Sfârșitul oficial al Game of Thrones ni l-a arătat pe Jon în timp ce o ucide pe Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), ceea ce a dus la exilarea lui înapoi în Watch’s Night.

În scena finală a serialului l-am putut vedea pe Jon Snow îndreptându-se dincolo de Zid, împreună cu Tormund Giantsbane (Kristover Hivju), plus alții.

Prin însăși natura sa, continuarea lui Jon Snow ar trebui să schimbe acest final al poveștii, iar aici intervine riscul major.

Cu toate astea, revenirea lui Kit Harington în rolul principal s-ar putea să readucă o parte din fani în fața ecranelor, de vreme ce personajul său a fost, fără niciun dubiu, unul dintre cele mai iubite din cele opt sezoane ale Game of Thrones.

Citește și: