Stranger Things rupe internetul în două: ce record a stabilit serialul, ce s-a întâmplat cu Netflix după aceea

Stranger Things rupe internetul în două: ce record a stabilit serialul, ce s-a întâmplat cu Netflix după aceea

Stranger Things este, fără dar și poate, unul dintre cele mai iubite seriale din toate timpurile. Cu toate că acest lucru se știa deja, încă de la primul sezon, ultimele două episoade ale părții a patra au reușit să stabilească un adevărarat record.

Imediat după lansarea ultimelor două episoade ale sezonului patru din Stranger Things, internetul „a explodat”. Nu numai că serialul a stabilit un record greu de egalat, însă a „rupt în două” chiar și Netflix. Din pricina accesărilor într-un număr extrem de mare, gigantul de streaming a picat pentru scurt timp, nereușind să facă față tuturor celor care și-au dorit să vadă cum se încheie povestea lui Vecna. De altfel, această situație a fost posibilă și din cauza faptului că Netflix nu o duce chiar atât de bine, în acest moment, lipsindu-i o bună parte dintre angajați.

Vineri dimineață, rețeaua a înregistrat mai bine de 15.000 de plângeri, după ce a fost inaccesibilă o perioadă. Pe scurt, Netflix a fost copleșit de fanii serialului, arătându-se nepregătit să stea drept, confruntat cu o asemenea situație.

Stranger Things a bătut recordul absolut

În mod oficial, Stranger Things este cel mai urmărit serial din Statele Unite ale Americii, în acest moment, depășind considerabil Obi-Wan Kenobi, dar și cel mai recent Fantastic Beasts – cu toate că cele două se află într-un extrem de confortabil top zece.

Situația se aplică negreșit și la noi în țară, unde Stranger Things ocupă încă locul întâi în topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix, dar și în raport cu alte platforme de streaming ce activează în România, în prezent.

A doua parte a sezonului patru, din Stranger Things, vine ca o gură de aer proaspăt, explicându-le cinefililor multe secrete ce rămăseseră „în coadă de pește”, în sezoanele anterioare. Cumva, se poate spune că, în sfârșit, se face lumină.

Chiar și așa, este lesne de înțeles că producătorii încă nu și-au consumat toți așii din mânecă, așadar ne putem aștepta la noi și noi surprize, pe viitor.