Stephen King ne pregătește un nou roman: când va fi lansat „Fairy Tale” și despre ce va fi

Stephen King ne pregătește un nou roman: când va fi lansat „Fairy Tale” și despre ce va fi

Maestrul absolut al horror-ului, Stephen King, nu stă „cuminte” nicio clipă, din câte se poate observa. Fanii săi au toate motivele de bucurie întrucât, în toamna acestui an, marele scriitor va lansa pe piața de profil un nou roman tematic.

Stephen King a anunțat că va lansa, în septembrie 2022, noua carte care promite, la rândul ei, să „spargă” toate topurile, atunci când ne referim la iubitorii thriller-ului și ai horror-ului.

În „Fairy Tale”,  Stephen King va spune povestea unui băiat de 17 ani și a câinelui său „adoptiv”

Din ceea ce știm până în acest moment, noua carte a lui Stephen King se va concentra pe relatarea poveștii lui Charlie Reade, unui băiat de 17 ani, și a unui câine pe care ajunge să-l adopte, în urma morții stăpânului său inițial.

Așa cum ne-a obișnuit deja, King nu va face compromisuri atunci când vorbim despre componentele fantasy ale noii sale opere. Un portal „fermecat” și lupta continuă dintre bine și rău, la care Charlie, împreună cu noul său prieten canin, trebuie să participe, în contextul menținerii unui echilibru firesc în lume.

În ciuda faptului că vederea scriitorului nu mai este chiar atât de bună, acesta nu pare să dea semne că ar vrea să se oprească din scris prea curând. Ceea ce, în mod evident, nu are decât să-i bucure pe fanii săi, care nu sunt deloc puțini.

Cel puțin în ultima perioadă, Stephen King a reușit performanța de a lansa câte un roman pe an, multe dintre acestea fiind transpuse în show-uri de televiziune, ori chiar în lungmetraje.

Potrivit Amazon, noul roman „Fairy Tale” va fi lansat în data de 6 septembrie 2022.

Acesta va avea 608 pagini, fiind cel mai lung roman de la „Sleeping Beauties” (autori: Stephen King Owen King, fiul celebrului scriitor) încoace.

Ba mai mult, în acest moment, el se poate precomanda online de pe Amazon.

Stephen-King-carte-noua-fairy-tale-data-lansare-roman

Citește și: