Ce va face Codin Maticiuc cu banii din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru. 100 de cărți sunt comandate zilnic EXCLUSIV

Ce va face Codin Maticiuc cu banii din vânzarea cărții despre Nuțu Cămătaru. 100 de cărți sunt comandate zilnic EXCLUSIV
În ce o să investească Maticiuc banii de pe cărțile cu Nuțu Cămătaru?

Codin Maticiuc a muncit preț de cinci ani la cartea despre viața lui Nuțu Cămătaru. Acum însă culege roadele, căci se dă ca pâinea caldă. Codin ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, ce va face cu banii obținuți din vânzarea volumului de succes: ”Banii ăștia îi voi bea, vor fi pentru distracție!”.

Ce va face Codin Maticiuc cu banii din vânzarea cărților controversate?

Codin Maticiuc s-a dovedit a fi un om de afaceri cu miros fin pentru succes. Iar cel mai recent exemplu este, de departe, reușita cărții sale,

„Dresor de lei și de fraieri. Viața lui Nuțu Cămătaru”, lansată la finele anului trecut, din care a vândut integral două tiraje, adică mai bine de 45.000 de exemplare. Un al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, e deja prezent pe piață.

„Nu vreau să mă laud, dar simt că această carte, din care s-au dat aproape 50.000 de exemplare, își va dubla numărul exemplarelor vândute, cel mai târziu în această vară!”, a declarat el pentru playtech.ro

Codin Maticiuc: ” Vând în medie circa 100 de cărți pe zi!”

Codin Maticiuc a precizat că primul tiraj a fost de 15.000, urmat la scurt timp de un al doilea, dublu ca număr de exemplare, ambele deja epuizate.

”Am scos al treilea tiraj, de 10.000 de exemplare, imediat după Anul Nou, însă din datele mele bate la ușă un al patrulea tiraj. Vând în medie circa 100 de cărți pe zi. Nu știu câte tiraje vor fi în total, dar am decis să nu mai vin cu tiraje mai mari de 10.000 de exemplare, fiindcă nu am reușit încă să găsesc tipografia care să-mi ofere anumite bonificații pentru un prag ridicat al tirajului”, a adăugat el.

În plus, mai spune Codin, trebuie să fie atent și la datele la care programează intrarea sub tipar a tirajului următor, pentru a asigura permanent existența cărții pe piață, fără niciun fel de sincope în aprovizionare. Iar sistemul său de distribuție e atât de performant încât cartea poate ajunge în maximum 48 de ore și peste Ocean, unde a înregistrat deja multe comenzi.

Câți bani îi revin lui Nuțu Cămătaru?

  • Câți bani îi dă lui Nuțu Cămătaru, din vânzarea cărții: ”Nu vă pot spune procentul sau suma, este strict confidențial!”

Cunoscutul om de afaceri nu ascunde faptul că o parte din încasări îi datorează eroului cărții, Nuțu Cămătaru: „Am un contract clar cu el, așa că o bună parte din bani merg la el. Nu vă pot spune procentul sau suma, fiindcă este strict confidențial!”.

Cel care a strâns bani frumoși pentru acțiunile sale de caritate prin care a renovat spitale publice, în frunte cu cel de la Fundeni, din Capitală, ne-a spus ce va face cu banii obținuți din vânzarea cărții:

„Fiecare leu obținut din această carte va fi cheltuit pe distracții. Sau pe nevoi absolut personale, fără să aibă nici cea mai mică legătură cu proiectele mele de caritate. Nu schimb nimic din această decizie.

Banii ăștia îi voi bea, vor fi bani doar pentru distracție la vară sau mai știu eu când! E bună și distracția omului la ceva!”, a precizat el. Codin adaugă faptul că, dacă ar proceda altfel, ar putea fi acuzat că s-a implicat în proiecte caritabile cu bani proveniți din surse controversate.

Codin Maticiuc a muncit cinci ani la cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”.

Codin Maticiuc a lucrat cinci ani la volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. În tot acest interval, el a stat alături de Nuțu Cămătaru, fie la evenimente festive, ca nunți și petreceri, fie în sălile de tribunal. Nu a ezitat să-l viziteze la pușcărie.

„I-am cunoscut deopotrivă anturajul și dușmanii, poveștile de viață și familia”, a povestit Maticiuc la lansarea volumului. Aceasta nu a fost prima carte a lui Codin Maticiuc, ci a doua, după „Consumatorul de suflete”, lansată în 2016. Iar în curând va începe lucrul la cea de a treia, care nu va fi cu siguranță una de interviuri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI