Square Enix vrea să lupte cu Stardew Valley: când apare Harvestella

Square Enix vrea să lupte cu Stardew Valley: când apare Harvestella

Perfect pentru fanii Rune Factory și Stardew Valley, Harvestella ia tot ce este mai bun din jocurile de rol și simulatoarele agricole pentru a crea o formulă unică de joc.

Amplasat într-o lume în care patru cristale uriașe cunoscute sub numele de Seaslight guvernează anotimpurile, Harvestella urmărește povestea unui personaj care, dintr-un motiv sau altul, s-a prăbușit în afara unui sat izolat în timpul Quietus, anotimpul morții. Medicul rezident al satului l-a salvat pe misteriosul călător de o soartă plină de nimic altceva decât de disperare, o favoare pe care o va plăti mai târziu locuind în zonă și ajutând comunitatea acesteia.

Așa cum este cazul oricărui titlu de pe piață care caută să surprindă un stil de viață agricol fantastic, Harvestella include segmente relaxante precum agricultura, pescuitul și creșterea animalelor. Recoltele și ingredientele dobândite de-a lungul poveștii pot fi folosite pentru a găti mâncăruri și a crea articole care le vor oferi jucătorilor efecte benefice, le vor reface sănătatea sau le vor permite să utilizeze caracteristici exclusive din joc. Jucătorii își pot vinde, de asemenea, excesul de producție pentru câștiguri monetare, în cazul în care nu dispun de fonduri.

Deosebirea față de Stardew Valley sau Rune Factory​​​​​

În loc să experimenteze cu o abordare hibridă, jocul îmbrățișează sistemul de luptă RPG marca Square Enix și îl extinde prin introducerea de locuri de muncă. În timp ce această adăugare unică limitează capacitatea personajului de a mânui o gamă infinită de arme, de asemenea, îi îndeamnă pe jucători să stăpânească abilitățile legate de jobul preferat, să descopere slăbiciunile adversarilor și să folosească eficient cunoștințele acumulate pe câmpul de luptă.

De la atacuri fizice puternice cu rază scurtă de acțiune până la atacuri alimentate de magie de la distanță, protagonistul poate provoca daune mortale singur sau la unison cu grupul lor în timp ce își schimbă locul de muncă din mers.

Datorită numeroaselor sale calități definitorii, Harvestella pare să fie, de asemenea, un bun punct de plecare pentru entuziaștii JRPG, care sunt deschiși să exploreze lumea simulatoarelor agricole. Cu o listă bogată de elemente unice de joc și un sistem de luptă stratificat, acesta face o punte de legătură între un titlu de joc de rol cu ​​drepturi depline și un simulator ocazional.

Întrucât nu lipsesc distracțiile legate de agricultură și oportunitățile de socializare cu locuitorii lumii, Harvestella va atrage cu siguranță jucătorii interesați să participe la o experiență îmbunătățită pe care alte jocuri de simulare nu o pot oferi.

Poți găsi Harvestella pe Steam, unde va fi lansat pe 4 noiembrie 2022.