Soarta cinematografelor, influențată de filmele Marvel: ce a spus Jared Leto despre asta

Soarta cinematografelor, influențată de filmele Marvel: ce a spus Jared Leto despre asta

Cunoscutul actor Jared Leto a vorbit, de curând, despre soarta cinematografelor, în lipsa multitudinii de filme Marvel, de pe piața de profil.

Mai exact, acesta este de părere că, dacă nu ar fi existat atâtea filme marca MCU, cinematografele ar fi fost, în prezent, îndreptate spre faliment și, cu siguranță, multe dintrele ele nu ar mai fi existat acum.

Cu toate astea, trebuie remarcat că Jared Leto va juca în primul film Marvel, din cariera sa. Artistul va da viață persoajului principal, Michael Morbius, un savant biochimist care se infectează cu un virus care îi provoacă mutații și îl transformă într-un fel de vampir modern, în timp ce încearcă să găsească un leac pentru o boală rară de sânge, de care suferă.

Morbius” va putea fi văzut în cinematografe începând cu data de 1 aprilie – în sfârșit, după ce a fost amânat de câteva ori, din varii motive.

Filmele Marvel, ridicate în slăvi de Jared Leto

Într-un interviu recent, Jared Leto a spus un lucru cel puțin surprinzător, cu toate că nu lipsit de adevăr (din păcate sau din fericire, depinde din ce unghi privești). El a declarat că, dacă nu ar fi existat filmele Marvel, cinematografele ar fi fost sortite pieirii.

„Dacă nu erau filmele Marvel, nu știu dacă mai existau cinematografele, în ziua de azi. Îi mulțumesc acestei companii pentru că, prin filmele sale, ține sălile de cinema în viață. Știu cât de importante erau pentru mine, când eram copil: mă refugiam în aceste lumi fantastice. Experiența culturală a fost una care și-a spus cuvântul. Am văzut acele filme la cinema și asta mi-a schimbat viața”, a declarat Jared Leto, pentru Variety.

Evident, părerea lui Jared Leto nu este împărtășită de toți cei ce fac parte din lumea filmului. Recent, regizorul „Independence Day”, Roland Emmerich, a spus că filmele Marvel nu fac altceva decât să strice, în general, conceptul de cinematografie.

Trailer-ul pentru cel mai nou film Marvel, în care îl putem vedea pe Jared Leto, aici:

Citește și: