Sistemele fotovoltaice, mai accesibile ca niciodată, în România: nu-ți cumpărai panouri solare așa până acum

Sistemele fotovoltaice, mai accesibile ca niciodată, în România: nu-ți cumpărai panouri solare așa până acum

Apare o nouă oportunitate pentru românii, dar și pentru firmele care vor să scape definitiv de povara facturilor la energia electrică. Este vorba despre posibilitatea ca oamenii să-și poată achiziționa panouri electrice în leasing.

A deține un sistem de panouri electrice echivalează cu independența energetică, iar tendința globală, dar mai ales europeană, este de a investi în energia verde. Tot mai mulți oameni apelează la această sursă de a obține electricitate, în condițiile în care sistemul clasic se dovedește a fi din ce în ce mai costisitor.

Totuși, pentru mulți români, montarea acestor panouri solare, deși reprezintă o investiție ce-și amortizează costul în timp, vine la pachet cu o povară financiară pe care nu și-o pot permite. Dacă și tu te numeri printre cei care nu au posibilitatea financiară de a plăti integral, deodată, costul acestor panouri solare, există o soluție ce te va scăpa de griji.

Acum e mai simplu ca niciodată să obții independență energetică

Poți să contractezi un leasing pentru achiziționarea panourilor solare. Practic, nu vei resimți o gaură în buget și vei achita dispozitivele în timp, după cum îți planifici bugetul.

În acest sens, o soluție pot fi cei de la compania E-acumulatori.ro, care pune la dispoziția persoanelor juridice posibilitatea de a deveni prosumatori, cu o soluție pentru achiziționare a sistemelor fotovoltaice în sistem de leasing. Compania promovează, astfel, producerea de energie din surse regenerabile, din sursă solară, lansând încă de anul trecut linii de creditare atât pentru persoane fizice, cât şi juridice.

„Pentru companii oferim opţiunea de plată în rate fixe lunare pentru instalarea de sisteme de energie regenerabilă, iar rata este acoperită din economia la factura de energie. Susținem consumatorii care vor să contribuie activ la tranziția spre un viitor verde, energie produsă din surse regenerabile și astfel promovăm susținut o viață sustenabilă și eficientă energetic”, a declarat Dan Tudose, CEO e-acumulatori.ro.

„Un aspect foarte important este faptul că business-urile, companiile, au opțiunea unei finanţări în sistem leasing, pe o perioadă de până la 5 ani, cu un avans de 5%. Este un pas înainte pentru sectorul energetic local și, mai important, este un progres pentru facilitarea producției de energie din surse regenerabile”, a adăugat Dan Tudose.

Citește și: