Sezonul 5 din Fargo, confirmat: ce știm, până acum, despre asta

Sezonul 5 din Fargo, confirmat: ce știm, până acum, despre asta

Fargo revine pe micile ecrane cu sezonul 5. Informația a fost publicată, în cursul zilei de ieri, pe pagina oficială de Facebook a serialului de televiziune.

Conceptul inițial din spatele „Fargo” a fost dezvoltat de Frații Coen, în 1996, sub forma unui lungmetraj care i-a avut în distribuție, printre alții, pe Frances McDormand și pe Steve Buscemi. Pelicula s-a bucurat, la vremea respectivă, de atât de mult succes încât a reușit să-i pună, pe vecie, pe Ethan și Joel Coen pe harta cinematografiei mondiale. Mai mult, filmul a devenit, ulterior, cult, fiind apreciat chiar și în zilele noastre de un număr considerabil de fani.

Între timp, „Fargo” s-a transformat într-un serial care nu a dezamăgit, ba dimpotrivă, a urmat linia firească stabilită de ceea ce acum am putea să numim „filmul pilot”, din ’96.

Al cincilea sezon din „Fargo” se va apropia mai mult de conceptul fraților Coen

Cu toate că, în afară de faptul că sezonul 5 din „Fargo” va deveni realitate, multe alte detalii nu cunoaștem. Ceea ce știm este că, pe viitor, am putea fi martorii unei reveniri la conceptul inițial, cel al fraților Coen. Mai exact, noul sezon va avea parte de multe elemente din filmul din 1996.

Filmul original spune povestea lui Jerry Lundegaard (interpretat de William H. Macy), un vânzător de mașini care pune la cale un plan cât se poate de sinistru: răpirea propriei soții pentru a obține bani de la tatăl acesteia care este foarte bogat. Așa cum ne putem închipui, planul lui Jerry este sortit eșecului, așadar, laolaltă cu această răpire avem de-a face cu multe crime, executate în cel mai bizar mod posibil și din motive așijderea.

Așadar, din câte putem intui, noul sezon al serialului „Fargo” ar putea să includă elemente din acesta, ori chiar să repete povestea – rămâne de văzut care dintre aceste ipoteze va deveni realitate.

În mod evident, s-ar putea să mai avem de așteptat suficient până când îl vom putea vedea pe micile ecrane, însă așteptarea merită din plin. Atunci când va fi lansat, sezonul cu numărul 5 din „Fargo” va putea fi vizionat pe FX.

Trailer-ul oficial al filmului din 1996:

Citește și: