16 feb. 2022 | 14:55

Un nou serial Netflix la orizont: rolul lui Toni Collette, în Pieces of Her, promite să fie cu adevărat special

ACTUALITATE
Un nou serial Netflix la orizont: rolul lui Toni Collette, în Pieces of Her, promite să fie cu adevărat special

Netflix a publicat trailerul oficial pentru noul său serial, „Pieces of Her”, un thriller psihologic în care o putem vedea pe actrița Toni Collette, în rolul principal. Seria va avea premiera în luna martie a acestui an.

Bazat pe romanul cu același nume, scris de Karin Slaughter în 2018, povestea se concentrează pe Andrea și pe mama ei Laura. Cele două sunt martorele unei reprize de împușcături ce au loc într-un restaurant local. Acțiunea se complică în momentul în care Andrea începe să afle adevărul în legătură cu mama sa. Se pare că Laura are un trecut sumbru, despre care nimeni nu știa, nu până acum, cel puțin.

Alături de Toni Collette, din distribuția viitorului film serial mai fac parte Bella Heathcote, David Wenham, Jessica Barden, Joe Dempsie, Jacob Scipio, Omari Hardwick, Gil Birmingham, Terry O’Quinn, însă și Calum Worthy.

Netflix a anunțat producția serialului „Pieces of Her” încă din 2019

Începerea filmărilor pentru „Pieces of Her” a fost anunțată de Netflix, pentru prima dată, la începutul anului 2019, când gigantul de streaming a obținut drepturile asupra romanului thriller pentru un prim sezon cu opt episoade. Producția efectivă pentru noua serie Netflix a avut loc la începutul anului 2021, iar acum, la mai puțin de o lună până la lansarea oficială, streamerul oferă publicului un prim trailer spre vizionare.

Trailerul „Pieces of Her” are menirea de a atrage atenția fanilor romanului lui Slaughter, cât și celor care apreciază, în general, un thriller „cinstit”.

Pelicula pune publicul în pielea personajului Andrea, cea care află, absolut întâmplător, că mama ei nu e ceea ce părea a fi. Fata începe să se îndoiască de Laura în momentul în care aceasta se dovedește capabilă de a doborî un bărbat înarmat.

Trailerul oficial pentru acest film serial poate fi urmărit în cadrul acestui articol, mai jos.

Netflix va lansa serialul în data de 4 martie 2022.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele