Serialul Arcane, inspirat din League of Legends, fără secrete: imagini inedite din culise

Serialul Arcane, inspirat din League of Legends, fără secrete: imagini inedite din culise

În cazul în care ești fan Arcane, serialul animat inspirat din League of Legends, avem o veste bună pentru tine: în curând, vei putea vedea imagini inedite, în premieră, din culisele realizării producției.

Riot Games și Fortiche Production, adică cele două companii responsabile pentru Arcane, au anunțat că au în plan lansarea unui nou serial în care vei vedea multe dintre detaliile de culise pe care, cu siguranță, abia așteptai să le vezi.

Arcane a câștigat nouă premii Annie

De altfel, mișcarea era una așteptată, de vreme ce Arcane a câștigat nici mai mult, nici mai puțin de nouă premii Annie.

„Co-produs de Riot Games și studioul francez de animație Fortiche Production, serialul Arcane a devenit rapid numărul 1 în vizionările Netflix după lansarea sa în noiembrie 2021, ajungând în top 10 în 52 de țări. Serialul a câștigat recent nouă premii Annie, devenind cel mai nominalizat și premiat serial de televiziune al anului. A câștigat, printre altele, la categoria Cel mai bun show TV, Cel mai bun design de personaje și Cel mai bun scenariu. „Enemy”, single-ul Imagine Dragons din coloana sonoră a serialului, a depășit 1 miliard de streamuri și a ajuns pe locul 1 în topurile Billboard”, se arată într-un comunicat oficial de presă.

Serialul, care poate fi văzut pe Netflix, spune povestea unor eroi din League of Legends ca Jinx, Jayce, Viktor, Caitlyn și Vi, în timp ce încearcă să se descurce într-o perioadă de neliniște totală.

De altfel, aceasta nu este singura veste bună. Conform a ceea ce știm, până la această oră, va exista și un al doilea sezon Arcane. Data de lansare nu este cunoscută, însă.

Serial Brigding the Rift va putea fi văzută pe YouTube, accesând link-ul anterior, începând cu data de 4 august. Între timp, dacă nu mai ai răbdare, poți viziona trailer-ul chiar acum, în cadrul acestui articol.

Citește și: