10 aug. 2022 | 15:55

Sennheiser lansează Momentum 4: ce aduc nou aceste căști, de ce merită să le cumperi

ACTUALITATE
Sennheiser lansează Momentum 4: ce aduc nou aceste căști, de ce merită să le cumperi

Sennheiser a anunțat Momentum 4, o nouă abordare a căștilor sale emblematice, care include o reproiectare exterioară, noi funcții și o autonomie uimitoare a bateriei.

Mai exact, vorbim despre de 60 de ore de muzică continuă. În plus, Sennheiser oferă această serie de actualizări cu 50 de dolari mai puțin decât a cerut pe Momentum 3, la vremea sa.

Amestecul de metal și piele cu cabluri vizibile a fost schimbat pentru un aspect simplificat, mai plasticat. Cu toate acestea, ceea ce i-ar putea lipsi Momentum 4 din punct de vedere estetic este compensat de confort sporit.

Sennheiser Momentum 4 ar putea fi „ce trebuie”

În interior, compania Sennheiser afirmă că a optat pentru un „sistem acustic inspirat de audiofile” care se bazează pe traductoare de 42 mm pentru sunet. Gigantul explică că această configurație creează „dinamică strălucitoare, claritate și muzicalitate”, plus că poți folosi un EQ, presetări și o nouă funcție de personalizare a sunetului. Personalizarea sunetului ține cont de preferințele tale și ajustează „experiența de ascultare” în consecință.

Desigur, acestea sunt căști emblematice, așa că anularea activă a zgomotului (ANC) este prezentă.

Sennheiser oferă, de asemenea, o funcție numită Sidetone, care îți va permite să reglezi intensitatea vocii în apel. Acest instrument nou s-ar putea să te ajute în situațiile enervante în care ești pe stradă și este zgomot (mașini, vânt, orice altceva de natură „gălăgioasă”).

În plus, cei de la Sennheiser susțin că te poți aștepta la o autonomie mare, de până la 60 de ore de viață a bateriei la o încărcare, iar asta se va întâmpla cu ANC activat.

O funcție de încărcare rapidă îți oferă șase ore de utilizare, cu numai 10 minute de încărcare. Pentru a te ajuta să îți economisești bateria, Momentum 4 este echipat atât cu întrerupere automată, cât și cu pornire/oprire automată. Cu alte cuvinte, aceste căști se vor opri când le lași nesupravegheate și se vor porni din nou când le atingi sau ridici.

Noile „jucării” au un preț de 349,95 de dolari, cu 50 de dolari mai puțin decât Momentum 3, așa cum menționam anterior.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele