Kim Kardashian bate palma cu Apple: când vei putea cumpăra Beats x Kim, de ce ai face-o

Kim Kardashian bate palma cu Apple: când vei putea cumpăra Beats x Kim, de ce ai face-o

Kim Kardashian nu mai are nevoie de nicio prezentare. Indiferent dacă ești, sau nu, fanul ei, știi cine este. Fosta soție a lui Kanye, vedetă de reality show, influencer, etc: lista este una lungă.

Și iată că acum lista se lungește și mai mult și auzim despre ea în cu totul alt context: probabil că nu așteptai să afli despre niște căști concepute de ea, dar iată-le. Ele există.

Kim Kardashian a făcut echipă cu Apple pentru o versiune personalizată a Beats Fit Pro. Noile căști Beats x Kim sunt disponibile în trei culori pastel, Moon, Dune și Earth și sunt menite fie să „se integreze, fie să iasă în evidență”, așa cum spune Kardashian. Cu alte cuvinte, arată mai puțin ca niște produse electronice și mai mult ca niște produse cosmetice.

Beats x Kim
Beats x Kim

De ce ai cumpăra noile căști marca Kim Kardashian

Se poate spune că aceste căști sunt identice din punct de vedere funcțional cu Beats Fit Pro. Sunt, în continuare, mai confortabile decât AirPod-urile, cu bas puternic și au anulare activă a zgomotului. În egală măsură, ele sunt compatibile cu celelalte dispozitive Apple, însă și cu Android.

Modelele Beats x Kim vor fi disponibile în magazinul online Apple începând cu 16 august și vor costa 200 de dolari în SUA, Marea Britanie, Canada, Franța, Germania și Japonia.

Totuși, nu te aștepta să le găsești chiar peste tot. Vânzările sunt limitate la 10 magazine Apple (inclusiv 5th Avenue, Regent Street și Champs-Élysées), precum și în lanțuri de modă și magazine universale precum Selfridges (în Marea Britanie) și SSENSE (în Canada). De asemenea, le poți cumpăra de pe Amazon în America de Nord sau de pe WeChat în China.

Rămâne de văzut în ce măsură vor fi disponibile în România, deși șansele sunt infime.

Așadar, dacă ești fan Kim Kardashian, probabil că vei vrea să ai aceste căști, de dragul idolului tău. Cu siguranță, peste ani, ele vor fi vândute cu bani buni la licitații.

Chiar și așa, nu trebuie să suferi foarte mult dacă nu apuci „să pui mâna” pe o pereche de astfel de căști, existând și alte variante identice pe piață.