Primul soundbar creat vreodată de Sennheiser este spectaculos

Primul soundbar creat vreodată de Sennheiser este spectaculos

Deși au devenit sinonimi cu produsele audio de foarte bună calitate, cei de la Sennheiser nu au lansat niciodată o boxă sau un soundbar, până la CES 2018.

Dacă ai cochetat vreodată cu achiziția unei perechi de căști de top, este foarte probabil să te fi gândit și la Sennheiser. Compania nemțească fondată în 1945 are o lungă istorie în domeniul soluțiilor audio și continuă să inoveze. În mod surprinzător însă, până la această oră, nu a creat vreodată o boxă sau sistem de boxe pentru a fi utilizată în confortul căminului.

După cum au văzut cei de la The Verge, la CES 2018, nemții s-au prezentat pentru prima oară în istoria companiei cu un soundbar. Ilustrat în imaginile alăturate, este evident că acest produs unic joacă în altă ligă din prisma calității construcției, a conceptului din spate și a experienței audio oferite.

Acest soundbar ostentativ ar trebui să fie lansat într-o formă mai prezentabilă până la finele lui 2018. Varianta ce poate fi testată în aceste zile la Las Vegas este doar un prototip, deși specificațiile tehnice se pare că vor rămâne neschimbate până când va ajunge în magazine.

Redactorul The Verge care a avut ocazia să asculte câteva melodii la primul soundbar Sennheiser, a fost convins de faptul că nici un alt soundbar de pe piață nu se compară din prisma calității oferite.

Produsul în forma finală va ajunge pe piață sub brandul Ambeo al companiei, o prescurtare de la ambianță. Referința este derivată din faptul că soundbarul de mai jos este menit să ofere o experiență audio la 360 de grade prin intermediul celor 13 difuzoare. În construcția sa, are șase woofere cu diagonala de 10 centimetri, cinci tweetere și două difuzoare orientate în sus. Sistemul va fi promovat ca fiind capabil să emuleze experiența oferită de un sistem audio 5.1.4. Cifra patru de la final se referă la faptul că vei trăi cu impresia că ai instalat patru difuzoare în colțurile dinspre tavan ale camerei atunci când te vei uita la filmul tău preferat.

Departe de a fi micuț, este evident că sistemul audio de la Sennheiser a pus accent pe calitate înainte de orice altceva. Din păcate, cel puțin momentan, nu știm un preț aproximativ sub care va ajunge în magazine. Cel mai probabil, va fi surprinzător de scump.

Sennheiser soundbar ces 2018

Citește și: