Când apare ultimul sezon din „Peaky Blinders“. Anunțul oficial, așteptat de toți fanii

Când apare ultimul sezon din „Peaky Blinders“. Anunțul oficial, așteptat de toți fanii

Data de lansare a ultimului sezon al serialului „Peaky Blinders“ a fost dezvăluită de producători prin intermediul unui mural cu înălțimea de 12,7 metri, inaugurat în oraşul britanic Birmingham. Serial difuzat de postul de televiziune BBC, care îl are în centru pe uimitorul actor Cillian Murphy, este așteptat cu sufletul la gură de către fani, pentru a afla noi detalii despre vieţile membrilor bandei Brummie. Așadar, cânt apare ultimul sezon din „Peaky Blinders“? Află în continuare.

Când apare ultimul sezon din „Peaky Blinders“

Un mural înald de 12,7 metri dezvăluie data de lansare a sezonului cu numărul șase al serialului „Peaky Blinders“, care este, de altfel, și ultimul, potrivit anunțului făcut de producători. Serialul îl are în rolul principal pe actorul Cillian Murphy și prezintă vieţile membrilor bandei Brummie din Birmingham. Acțiunea este plasată la începutul secolului al XX-lea.

„Peaky Blinders“, mult iubita dramă criminală a BBC, care are în prezent cinci sezoane, se apropie, după cum spuneam, de sfârșit, însă creatorul serialului promite cel mai bun sezon.

„Credem că acesta va fi cel mai bun sezon dintre toate și suntem siguri că fanii noștri uimiți le vor iubi. În timp ce sezonul TV se va încheia, povestea va continua sub o altă formă, [un film]“, notează Radio Times.

Filmările pentru ultimul sezon s-au încheiat în luna iunie, 2021, însă în noiembrie mai erau „multe de făcut“, după cum o spunea chiar regizorul Anthony Byrne.

Citește și: Când apare noul sezon al serialului Dexter. Premiera are loc la 8 ani de la ultimul episod

Anunțul oficial, așteptat de toți fanii

Așadar, pentru a nu vă ține și mai mult în suspans, vă spunem că muralul, realizat de artistul stradal Akse și comandat de BBC pentru a anunţa data de lansare a ultimului sezon al serialului „Peaky Blinders“, dezvăluie că acesta își va avea premiera pe 27 februarie 2022.

Opera de artă îl înfățișează pe liderul bandei, Tommy Shelby, şi a fost realizată în şapte zile. Lucrarea se găsește pe partea laterală a unei clădiri de pe High Street din cartierul Digbeth din Birmingham.

De menționat că, pe 24 februarie, la cinematograful Cineworld din Birmingham, va avea loc eveniment în cadrul căruia va fi proiectat primul episod din sezonul final al serialului „Peaky Blinders“.