Hulu a lansat un nou trailer pentru „How I Met Your Father”: ce noutăți aduce

Hulu a lansat un nou trailer pentru „How I Met Your Father”: ce noutăți aduce

„How I Mey Your Father” se vrea a fi o continuare a sitcom-ului de succes, „How I Met Your Mother”. Înainte de lansarea oficială, Hulu încearcă să-și ademenească fanii cu trailere care ne dau indicii, într-o oarecare măsură, despre viitoarea acțiune a acestui serial de comedie.

„How I Met Your Mother” a rulat timp de nouă ani (și nouă sezoane), devenind un adevărat serial cult, în rândul fanilor ganului. Deși a fost acuzat că ar fi copiat, într-o proporție covârșitoare, ideea principală din „Friends”, acest amănunt nu a împiedicat producția să se ridice la un nivel apropiat de cel al poveștii primului serial de comedie „cu prieteni”.

Și cum fanii acestui serial așteptau de ani buni un spinoff, Hulu a anunțat că lansarea „How I Met Your Father” se va întâmplat în curând. Însă până la lansare, gigantul de streaming încearcă să atragă atenția asupra noii producții cu trailere, din care putem să observăm doar o mică parte din ceea ce va fi.

Ce știm, până acum, despre „How I Met Your Father”

Conform trailerelor lansate până în acest moment, „How I Met Your Father” va beneficia de apariția lui Hillary Duff, în rolul lui Sophie, înlocuitoarea personajului principal din seria „mamă”. În mod evident, vorbim despre o abordare modernă, conformă cu anul 2022, însă și despre câteva adaptări originale de scenariu.

În noul serial de comedie, accentul este pus pe căutarea dragostei pe aplicațiile de dating existente, însă și pe neajunsurile care ar putea surveni, în urma acestei noi tendințe. Ceea ce ne arată că tehnologia nu a rezolvat, în totalitate, toate problemele omenirii, cu atât mai puțin pe cea a relațiilor. Cu alte cuvinte, aplicațiile de dating nu facilitează rapiditatea cu care un om își poate găsi marea dragoste, ci doar schimbă metoda prin care acest lucru se întâmplă.

Hulu a publicat un nou teaser pe Instagram.

Serialul de comedie va debuta în data de 18 ianuarie, în cadrul gigantului de streaming mai devreme menționat.

Citește și: