Se dă gratis la Digi | RCS RDS acum: toți clienții trebuie să afle urgent de extraopțiunea care face concurență streamingului în România

Se dă gratis la Digi | RCS RDS acum: toți clienții trebuie să afle urgent de extraopțiunea care face concurență streamingului în România

Un competitor important pentru Netflix și Hbo Go poate fi Digi | RCS RDS. Cu Film Now, compania vorbește pe limba tuturor cinefililor de pe canapea.

Compania a decis să le ofere românilor din toată țara, în mod gratuit, ceva de care oricare dintre noi se va putea bucura.

DIGI România oferă extraopțiunea Film Now doar împreună cu abonamentele sale de televiziune, fie că este vorba despre cea analog sau digitala. Așadar, ulterior trebuie doar să alegi să activezi extraoptiunea.

Comedie, acțiune, drama? Activează extraopțiunea pe site-ul Digi  și te bucuri de cele mai bune filme, dar și de două luni gratuite. Dacă ești client Digi TV, trebuie doar să activezi extraopțiunea.

Digi oferă gratuit Film Now

Dacă încă nu ai TV Digital, poți să comanzi, împreună cu extraopțiunea Film Now, și urmărești la rezoluție HD toate filmele și serialele.

Fie că vrei ceva ușor de seară sau un pic mai multă acțiune pe final de săptămână, sigur găsești ceva care să te prindă. Vezi toate titlurile momentului și recomandările prietenilor într-un singur loc.

Așadar, dacă decizi să o activezi în momentul de față pentru abonamentul tău, poți beneficia de extraopțiunea Film Now timp de două luni, gratuit.

Digi România a creat extraopțiunea Film Now pentru clienții care sunt dornici să vadă filme de calitate în momentul de față, canalul de televiziune fiind unul dedicat producțiilor de acest gen. Desigur că toate titlurile pe care le putem vedea prin intermediul Film Now de la DIGI România pot fi urmărite inclusiv online, prin intermediul Digi Online.

E important de știut, de la bun început, faptul că, pentru a putea beneficia de această ofertă, trebuie să semnezi un contract pentru o perioadă contractuală de doi ani de zile. Astfel, cele două luni de gratuitate pentru Film Now vor fi oferite segmentat, în fiecare dintre cei doi ani de contract.

Citește și: