04 ian. 2022 | 06:54

Digi RCS RDS ”a rupt-o” cu Ungaria: suma fabuloasă care a intrat în buzunarele românilor

ACTUALITATE
Digi RCS RDS ”a rupt-o” cu Ungaria: suma fabuloasă care a intrat în buzunarele românilor

După câteva luni de tratative, negocieri și obțineri de aprobări, Digi RCS RDS a finalizat ieșirea de pe piața din Ungaria. Suma de la mijlocul acestui efort logistic a fost una fabuloasă, iar actele tocmai au fost semnate.

De la începutul acestei săptămâni, Digi RCS RDS a finalizat ieșirea de pe piața vecină, din Ungaria. În acest proces, a vândut toate operațiunile sale către 4iG. În teorie, actele au fost semnate pe 29 noiembrie 2021, dar abia pe 3 ianuarie 2022 s-a finalizat transferul de active și, implicit, viramentul de aproximativ 625 de milioane de euro în buzunarele operatorului român de comunicații fixe și mobile.

Digi RCS RDS a ieșit din Ungaria

După mai bine de două decenii de activitate pe piața din Ungaria, timp în care Digi RCS RDS a devenit un operator de top pe piața din Ungaria, cu un set complex de servicii în portofoliu, compania și-a vândut toată infrastructura, baza de utilizatori și orice altceva a creat din 1998 și până în prezent. Avea 28,3% din cota de piață pe zona de televiziune, 23% din piața de internet și aproximativ 22% din telefonia fixă. Digi avea 1,1 milioane de abonați pe teritoriul Ungariei.

„După 23 de ani de dezvoltare continuă, DIGI predă operatorului 4iG o afacere competitivă, cu rezultate excepționale, al cărei impact pe piața de telecomunicații se va resimți mulți ani de acum înainte. Le mulțumim clienților pentru încrederea acordată în această lungă perioadă – fără ei nimic nu s-ar fi putut construi. Le mulțumim, de asemenea, tuturor colegilor din Ungaria pentru profesionalism, perseverență, loialitate și pentru contribuția lor la evoluția companiei. Datorită acestor calități, am clădit împreună o afacere de care suntem mândri, care și-a îndeplinit cu succes obiectivele de creștere și care le-a oferit clienților săi servicii de calitate, accesibile, bazate pe tehnologie de ultimă generație. Le urăm lor și colegilor de la 4iG succes în continuare și sperăm să auzim multe vești în viitor care să ne facă mândri de continuarea poveștii începute de noi”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Digi Communications N.V.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele