Digi RCS RDS vine cu beneficii surprinzătoare: nu te-ai aștepta la așa ceva de la gigantul comunicațiilor

Digi RCS RDS vine cu beneficii surprinzătoare: nu te-ai aștepta la așa ceva de la gigantul comunicațiilor

Digi RCS RDS este unul dintre cei mai importanți contribuabili la bugetul de stat, prin taxe și impozite. În plus, un număr record de români depinde de serviciile de comunicații ale companiei. Se pare însă că nu doar pe asta pune accent gigantul.

Digi RCS RDS începe noul an cu niște statistici foarte interesante legate de practicile companiei în anul care tocmai s-a încheiat. Compania tocmai a publicat un raport legat nivelul de responsabilitate de care dă dovadă în comunitățile în care activează. Pornind parcă de la principiul că nu poți să faci bani fără să cheltui și să încurajezi pe alții să facă la fel, Digi RCS RDS s-a implicat într-o serie importantă de proiecte pentru binele românilor pe partea de sănătate, educație, sustenabilitate și, în mod previzibil, digitalizare.

Digi RCS RDS, dincolo de compania de comunicații

”Grupul încheie anul 2021 cu 7 campanii de imunizare a cel puțin 1.000 de angajați și membri ai familiilor acestora, la nivel național; 180 de angajați prezenți la centrele de donare și cel puțin 440 de vieți salvate prin campania DIGI donează viață; extinderea proiectului DIGI CoRRRner în toate cele 458 de magazine din rețeaua companiei; 14 beneficiare ale Asociației Casiopeea sprijinite cu proteze mamare; peste 4.000 de copii conectați cu școala în urma campaniei Școala fără pauză și peste 400 de beneficiari din comunitățile locale, în urma proiectului Turul Târgurilor de Crăciun. În ceea ce privește securitatea cibernetică, DIGI a sprijinit prima ediție a evenimentului CyberHack 2021 și a desfășurat numeroase campanii interne de informare și conștientizare, dar și concursul intern Ferește-te de ȘiretClick!.”, se arată în comunicatul companiei pe final de 2021.

În final, pentru a-și menține relevanța în piața atât din prisma imaginii formate în fața clienților, cât și a serviciilor oferite, Digi RCS RDS încearcă să facă valuri printr-o serie de inițiative civice, în scopul comunității în care activează. Rămâne să vedem dacă își va menține aceste acțiuni și în 2022, atât online, cât și offline, în lumea reală.

Citește și: