Se anunță un nou film cu Brad Pitt: ce legătură are cu Top Gun

Se anunță un nou film cu Brad Pitt: ce legătură are cu Top Gun

Brad Pitt va juca într-un nou film ce ar putea să fie produs de Apple Studios. Conform informațiile pe care le avem până acum, noua peliculă va avea o oarecare legătură cu franciza Top Gun.

Apple se află în negocieri, în acest moment, astfel că noi filme ar putea fi lansate, în acest an. Potrivit unei știri în exclusivitate Deadline, compania face toate demersurile pentru a pune mâna pe scenariul unui nou film, în care l-am putea vedea pe Brad Pitt interpretând unul dintre rolurile principale. Cu toate astea, nu se știe ce nume va avea acest film. Ceea ce știm este că Pitt va juca rolul unui pilot de curse retras din activitate, care va deveni mentorul unui pilot mai tânăr, devenindu-i, de asemenea, partener.

Gata cu rolurile de „Don Juan” pentru Brad Pitt

Dacă până acum câțiva ani eram obișnuiți să-l vedem pe Brad Pitt interpretând roluri de „bărbat alpha”, iată că timpul trece și, inevitabil, odată cu acesta, se schimbă și tipologia rolurilor. Chiar și așa, acest rol nu ar fi primul de acest fel, jucat de Pitt. Debutul în lumea „actorilor seniori” a fost făcut de el în „Once Upon a Time in Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino, rol care i-a adus actorului un bine-meritat premiu Oscar, la categoria „cel mai bun rol secundar”.

Ce legătură există între viitorul film și Top Gun

Noul film „fără nume” va fi regizat de Joseph Kosinski (cunoscut pentru contribuția sa adusă „Top Gun: Maverick”). Mai mult, Ehren Kruger se va ocupa de scenariu, în timp ce producătorul Top Gun, Jerry Bruckheim va avea, la rândul lui, un cuvânt important de spus, în această nouă peliculă.

Rămâne de văzut dacă Apple Studios va câștiga competiția și va reuși, așa cum se zvonește, să acapareze acest nou film în care îl vom putea vedea pe Brad Pitt. De menționat că, imediat ce s-a anunțat licitația, companiile MGM Studios, Universal Studios, Netflix și Amazon s-au arătat, de asemenea, interesate.

Citește și: