Salariu de 3100 de euro în mână, fără facultate cu contract pe perioadă nedeterminată: ce trebuie să faci pentru acești bani, unde

Salariu de 3100 de euro în mână, fără facultate cu contract pe perioadă nedeterminată: ce trebuie să faci pentru acești bani, unde

Criza din piața muncii își face simțite efectele în fiecare colț al Europei, iar beneficiile financiare sunt semnificative pentru cei care își caută acum de lucru. Nici măcar nu ai nevoie de studii superioare pentru a te bucura de o leafă generoasă.

Traiul pe meleaguri mioritice a devenit din ce în ce mai complicat în ultimul an, din cauza scumpirilor constante și a crizei economice care se reflectă într-o rată a inflației fără precedent. În acest context, tot mai mulți români se orientează către joburi în străinătate, la fel ca în anii `90. Din fericire, pentru cei care optează să iasă din țară, poți ajunge să câștigi și 3100 de euro net, fără facultate.

Salariile din România față de salariile din afară

Un curier din România are un câștig mediu de 2400 de lei pe lună. Un instalator sau un electrician încasează 3000 de lei pe lună. Până și un șofer de ambulanță, o meserie foarte importantă în societate, nu pleacă acasă la final de lună cu mai mult de 3800 de lei, conform datelor agregate de Salario, comparatorul celor de la eJobs.

Dacă ai dispoziția să pleci să muncești în străinătate însă, beneficiile sunt semnificative. Ca exemplu, LOGIVIT EN SL, o companie spaniolă lider în sectorul transporturilor internaționale, cu peste 45 de ani de experiență în Europa, și caută să angajeze șoferi profesioniști. Practic, nu ai nevoie de facultate, ci doar de permis de șoferi categoriile C + E și de dispoziția de a călători mult. Este vorba de curse pe teritoriul UE în Spania, Franța și Italia, cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Lista beneficiilor este următoarea:

  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată în Spania.
  • Salariu cuprins între 2.900 și 3.100 de euro net.
  • Punctualitate în plata salariilor.
  • Acoperirea cheltuielilor de călătorie (dus-întors România-Barcelona)
  • Flotă nouă – camion cu remorcă și remorcă EURO 6
  • Baza companiei din Spania este dotată cu bucătărie, baie, spălătorie, uscător, Wi-Fi și locuri de parcare pentru mașinile proprii.
  • Dubă la dispoziție șoferilor pentru a merge la aeroport sau a merge la cumpărături.
  • Compania mai anunță că are translatori și un centru logistic bine organizat.

Dacă ești interesat de acest post, nu ezita să accesezi acest link.