Revolut, pentru copii: de ce ai vrea să-i faci un card virtual juniorului tău

Revolut, pentru copii: de ce ai vrea să-i faci un card virtual juniorului tău

Revolut își extinde plaja de utilizatori printr-o actualizare dedicată celor mai mici dintre noi, prin programul Revolut Junior. Astfel, adolescenții pot avea acces la plățile cu telefonul, indiferent dacă este vorba de un iPhone sau Android.

Revolut are la momentul de față aproximativ 1,5 milioane de utilizatori în România și 18 milioane de clienți la nivel global. Pentru a-și extinde baza de clienți, compania încearcă la această oră să atrag adolescenți din Spațiul Economic European, inclusiv din România. Acest proces este posibil prin Revolut Junior, un sistem ale cărui baze s-au pus în urmă cu ceva timp, dar care, tocmai a câștigat o particularitate importantă pe Android. Este vorba de compatibilitatea cu Google Pay.

Ce este Revolut Junior și cum ajută părinții

”Revolut Junior este special conceput pentru a fi folosit de către copii și adolescenți, cu vârste cuprinse între 6 și 17 ani, ajutându-i să dobândească o serie de deprinderi financiare utile pe tot parcursul vieții. Junior a fost special creat de Revolut pentru a-i educa pe cei mici să își administreze propriile fonduri și să facă plăți sau să primească bani într-un cont personalizat, căruia îi este atașat un card. În acest fel, copiii și adolescenții au libertatea de a primi, administra sau cheltui fondurile alocate de părinți, printr-un instrument care este pe deplin controlat, la distanță, de aceștia. În afară de accesul la un card și la un cont, Revolut Junior permite retragerea de bani de la ATM, realizarea de plăți online și în magazine, transferul instantaneu de bani din contul părintelui către cel al copilului.”, se arată în comunicatul companiei pe marginea noului serviciu.

La câteva luni după ce cardurile Revolut Junior au dobândit compatibilitatea cu Apple Pay și au putut fi folosite pentru plăți fără fir pe iPhone, acum, același lucru se întâmplă pe Android. După ce ți-ai înrolat cardul virtual sau real în Google Pay, îți poți folosi telefonul pentru plăți rapide, fără contact, oriunde îți folosești cardul tradițional.

Ca un detaliu de fond, Revolut Junior a fost lansat în România în martie 2020 și toate cele patru planuri disponibile în portofoliul Revolut sunt gândite în jurul familiei. Ele pot fi asociate după cum urmează, un cont Junior pentru un copil (Standard), două conturi Junior pentru doi copii (Plus și Premium) sau maximum cinci conturi Junior pentru cinci copii (Metal).

Citește și: