Revolut își dezvoltă afacerea din România: serviciul care îți face viața mai ușoară

Revolut își dezvoltă afacerea din România: serviciul care îți face viața mai ușoară

Revolut urmează să lanseze în România serviciul său de turism Sejururi sau Stays.

Acesta este disponibil din vară în Europa de Vest, mai mult, noul serviciu oferă clienților români posibilitatea de a-și rezerva cazări în țară și străinătate direct din aplicație.

Cei 1,4 milioane de utilizatorii din România vor putea să-și rezerve cazarea direct prin aplicația Revolut, fără costuri, a anunțat compania.

Fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut, utilizatorii se vor putea bucura de tarife exclusive prin intermediul super-aplicației globale. Un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacția efectuată prin Stays, în funcție de planul deținut.

O funcție mai mult decât utilă

La nivelul cheltuielilor cu cazarea realizate în 2019 de către clienții Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 EUR pe an, potrivit statisticilor efectuate de aplicația platformei.

Revolut a realizat în prima jumătate a anului un studiu la care au participat 12.000 de clienți din 10 țări și a analizat intențiile de mobilitate ale acestora, până la finalul lui 2021. În ciuda restricțiilor care mai existau la acel moment și care mai persistă în multe țări, cei mai mulți dintre respondenți și-au exprimat intenția de călători, astfel, 72% dintre britanici și spanioli, 84% dintre francezi sau 80% dintre polonezi au declarat că își doresc să reia, până la finalul anului, călătoriile, în special în Europa și mai ales cu ocazia vacanțelor.

De la închirierea de apartamente pentru o vacanță la ski sau un city-break până la locații luxoase, utilizatorii Revolut din România vor putea descoperi numeroase oportunități turistice.

În 2015, Revolut s-a lansat în Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani și schimb valutar. În prezent, aproape 16 milioane de clienți din lume, din care peste 1,4 milioane din România, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 150 de milioane de tranzacții pe lună.

Citește și: