14 ian. 2022 | 11:35

Record absolut: primul videoclip de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări. Sigur fredonezi melodia

ACTUALITATE
Record absolut: primul videoclip de pe YouTube care a atins 10 miliarde de vizualizări. Sigur fredonezi melodia

Sigur ai auzit de Baby Shark. Și scuze dacă fredonezi melodia acum în gând, că ți-am adus aminte de ea. Pentru mine, cel puțin, cântectul e foarte enervant și bănuiesc că și pentru mulți alții… Dar a ajuns primul videoclip din istoria YouTube-ului cu zece miliarde de vizualizări.

Conform Billboard, cântecul pentru copii a lui Pinkfong, care te prinde atât de repede și îți rămâne întipărit în memorie, a devenit primul videoclip care a ajuns la zece miliarde de vizualizări pe YouTube.

Baby Shark a bătut toate recordurile de pe YouTube

„Suntem încântați să anunțăm că iubitul nostru Baby Shark a înregistrat o altă etapă remarcabilă”, a declarat Min-seok Kim, CEO al creatorului „Baby Shark”, The Pinkfong Co., într-un comunicat. „A fost o călătorie cu adevărat semnificativă să asistăm la modul în care Baby Shark a conectat oameni din întreaga lume și abia așteptăm să prezentăm aventurile ulterioare ale lui Baby Shark, care vor aduce experiențe de neegalat și mai multor fani de pretutindeni”.

Și niciun alt videoclip nu îl va prinde din urmă în curând. Videoclipul „Despacito” al lui Luis Fonsi, pe care „Baby Shark” l-a depășit drept cel mai popular videoclip în noiembrie 2020, a reușit „doar” 7,7 miliarde de vizionări până acum.

Pe lângă cover-urile celebrităților precum James Corden și Bebe Rexha, „Baby Shark” s-a bucurat și de un turneu în 2019, de o provocare virală de dans, de un loc în Just Dance 2020 și de o emisiune TV Nickelodeon care a avut premiera în 2021.

Mai simplu spus, Pinkfong a păstrat piesa în lumina reflectoarelor, unde până și melodiile de neuitat precum „Despacito” au dispărut.

Baby Shark va dăinui. Nickelodeon nu numai că și-a reînnoit emisiunea „Baby Shark”, dar a promis și un lungmetraj. Există chiar și o colecție NFT dacă ești hotărât să îmbini două tendințe pe internet.

Ar putea dura mult timp până să apară un alt videoclip care să bată acest record, chiar și cu megastarurile K-pop care sunt la modă acum.