Raised by Wolves revine cu sezonul 2: când îl vom putea vedea

Raised by Wolves revine cu sezonul 2: când îl vom putea vedea

SF-ul de succes marca HBO Max, „Raised by Wolves” revine cu un al doilea sezon. În mod evident, acțiunea va continua povestea primului, în care oamenii duc o bătălie împotriva androizilor, pe o nouă planetă.

Un nou trailer pentru „Raised by Wolves” a fost lansat, de curând, de HBO. Din acesta putem observa că show-ul sci-fi tinde să continue povestea slow burn cu care ne-a obișnuit în primul sezon al serialului creat de Aaron Guzikowski și produs de regizorul care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Riddley Scott.

„Raised by Wolves”, un serial fenomen care a împărțit fanii SF în două tabere

Încă de la anunțarea lui, „Raised by Wolves” a atras atenția prin prezența numelui lui Riddley Scott, în credite. Așadar, încă de dinaintea primului episod, așteptările au fost imense. În timp ce unii au confirmat valoarea acestui serial, alți fani ai nișei au declarat că s-ar fi putut și mai bine.

Un posibil motiv pentru asta ar putea fi modul în care este narată acțiunea, într-un mod mult mai calm decât în cazul altor filme SF ale perioadei. Cu alte cuvinte, „Raised by Wolves” pune accentul pe suspans, dându-ți impresia că, după atât calm va veni și furtuna mult-așteptată.

În primul sezon al serialului SF i-am putut vedea pe Travis Fimmel, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Jordan Loughran, Aasiya Shah și Ivy Wong. Conform informațiilor, actorii ar putea reveni și în cel de-al doilea sezon.

„Raised by Wolves” spune povestea unei lumi dystopice din viitor, în care omenirea s-a văzut nevoită de a intra într-un război cu androizii, pe fundament religios. Se poate spune că această producție este o metaforă a vremurilor pe care le trăim și acum, marcate de extremismul religios ce naște, de cele mai multe ori, controverse și exagerări – însă și multă răutate gratuită.

Sezonul al doilea va debuta pe HBO Max în data de 3 februarie 2022.

Citește și: