13 sept. 2022 | 15:25

Primele imagini cu Quest Pro au apărut pe internet: cum arată căștile VR Meta

ACTUALITATE
Primele imagini cu Quest Pro au apărut pe internet: cum arată căștile VR Meta

Se pare că o „probă de inginerie” a fost lăsată într-o cameră de hotel.

Căștile Quest Pro de la Meta urmează să sosească luna viitoare, dar un videoclip scurs pare să le arate în întregime. A fost postat inițial pe Facebook de Ramiro Cardenas, care a spus că mai multe dispozitive etichetate drept „probe de inginerie” au fost lăsate într-o cameră de hotel.

În videoclip, postat pe Twitter de expertul în securitate Kevin Beaumont, Cardenas arată un set cu cască negru cu trei camere în față care seamănă cu imaginile minime pe care le-am văzut până acum despre căștile Project Cambria tachinate de Meta mai devreme.

zectarius

Primele imagini cu produsul nelansat, încă

De asemenea, arată exact ca modelul văzut într-un videoclip instrucțional care la rândul său a ajuns pe internet. El a dezvăluit, de asemenea, noile controlere, cu un design nou, din nou, similar cu ce am văzut în acel videoclip instrucțional pe care l-am menționat anterior și care înlocuiește controlerele anterioare în buclă. Pe ambalaj apare „Meta Quest Pro”, împreună cu un autocolant pe care scrie „Nu este destinat revânzării – eșantion de inginerie”.

Mai mult, sunt prezentate imagini clare ale setului cu cască și ale controlerelor. Cardenas a spus pentru The Verge că ocupantul camerei a revendicat căștile de atunci. Cu Quest Pro, Mark Zuckerberg a promis o „experiență de realitate virtuală de înaltă calitate”, cu un set de căști fără fir.

Cu toate acestea, el a sugerat că ar putea avea senzori suplimentari care îl fac util pentru activități dincolo de jocuri, împreună cu urmărirea ochilor, urmărirea feței și multe alte funcții. „Este uimitor pentru jocuri, dar nu este doar pentru jocuri”, a spus el.

Nu în ultimul rând, numele „Meta Quest Pro” a fost observat în codul Meta de Bloomberg, așa că acesta pare să fie numele final.