31 oct. 2022 | 19:25

Poliția Română joacă în filme: când apare serialul „Oamenii Legii” cu polițiști din România

ACTUALITATE
Poliția Română joacă în filme: când apare serialul „Oamenii Legii” cu polițiști din România

Antenna Entertainment, compania care deține canalele AXN în regiunea Europei Centrale și de Est, anunță prima producție locală pentru România, parte a misiunii sale de a oferi conținut unic și producții originale care se concentrează pe poveștile care trebuie spuse.

Oamenii Legii, un serial care urmărește patru echipe din cadrul Poliției Române care se confruntă cu situații interesante și care intervin acolo unde este nevoie.

Serialul va debuta pe 14 noiembrie și va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 18:00. Fiecare episod va prezenta trei cazuri diferite, din momentul în care Poliția primește apelul la 112 și până la rezolvarea cazurilor. Pentru cazurile deosebite, echipele vor coopera cu unitățile speciale ale poliției, cum ar fi Brigada Criminalistică, Brigada Antidrog și se vor baza pe logistica complexă a acestora, de la echipamente de urmărire până la elicoptere și altele.

Prima producție locală

„Regiunea Europei Centrale și de Est este prioritară pentru Antenna Entertainment și ne dorim să oferim divertisment de cea mai bună calitate pentru fiecare teritoriu în parte. Cunoaștem foarte bine aceste piețe și înțelegem, de asemenea, care sunt nevoile publicului nostru local. Vedem potențialul în dezvoltarea de producții originale adaptate pentru fiecare țară și pentru întreaga regiune și căutăm să răspundem așteptărilor telespectatorilor noștri cu diferite tipuri de conținut. România este un teritoriu important pentru compania noastră și, de aceea, am decis să începem să producem conținut local, în premieră, în acest an”, a declarat a declarat Gergely Benda, General Manager Antenna Entertainment.

„Oamenii Legii este doar primul pas în strategia noastră pe termen lung, care își propune să plaseze Antenna Entertainment ca unul dintre noii jucători pe piața locală în ceea ce privește producțiile originale. Planurile noastre pentru anii următori includ dezvoltarea de conținut atât scripted, cât și reality, adăugând astfel mai multă savoare locală, menținând în același timp identitatea de brand și poziționarea AXN ca unul dintre cele mai importante canale TV cu seriale polițiste și dramatice americane și internaționale, pe care telespectatorii și partenerii noștri locali le cunosc și le îndrăgesc”, a continuat acesta.

“Oamenii Legii” se bazează pe formatul internațional Karlsbridge, Police in Action, care a fost foarte bine primit în Cehia, Slovacia sau Germania. Pe plan local, producția este realizată de Paprika Studios România și se bucură de un parteneriat cu Poliția Română.