21 ian. 2022 | 13:55

Pisicile Aristocrate revin: când vom putea vedea noul Aristocats și unde

ACTUALITATE
Pisicile Aristocrate revin: când vom putea vedea noul Aristocats și unde

„Pisicile Aristocrate” („Aristocats”) au marcat generații întregi de copii. Dacă vă era dor de năzdrăvanele pisicuțe, avem o veste bună: ele vor reveni pe mici ecrane, cu un nou reboot.

Primul mare succes al pisicilor aristocrate a fost înregistrat în 1970. De atunci, generații după generații au savurat simpaticele desene animate, ce și-au găsit locul în categoria producțiilor „cult”, la nivel mondial.

„Pisicile Aristocrate” se întorc, într-un nou reboot

Din ceea ce știm până acum, ni se pregătește un reboot „Aristocats” – acesta este, în prezent, în producție, la Disney. Filmul animat original, bazat pe o poveste scrisă de Tom McGown și Tom Rowe, a fost lansat în 1970, de Walt Disney Productions.

Filmul spune povestea unei familii de pisici persane care află că va moșteni averea stăpânului lor. Ele trebuie să-și găsească drumul spre casă cu ajutorul unei pisici de stradă care vorbește molcom, după ce majordomul casei, un personaj extrem de viclean, le răpește și le abandonează în mediul rural.

De scenariul viitoarei producții se va ocupa Will Gluck, de la Peter Rabbit, dar și Keith Bunin, de la Onward. Cum noua animație se află încă în producție, nu știm detalii suplimentare despre desfășurarea acțiunii. Cu toate astea, se bănuiește că producătorii vor alege să mențină linia din 1970, întocmai pentru a profita de nostalgia fanilor.

Există posibilitatea ca noua producție să se asemene, într-o oarecare măsură, și cu „Lady and the Tramp„ („Doamna și Vagabondul”).

Mai mult, în momentul de față, o dată exactă a lansării noului film animat „Pisicile Aristocrate” nu este cunoscută. În mod cert, există șansa ca, odată lansată, producția să poată fi urmărită pe Disney+.

„Aristocats” nu este singura producție pe care Disney a decis să o reînvie. Reamintim că și celebrul Mickey Mouse se pregătește să se întoarcă, în „The Wonderful Winter of Mickey Mouse”.

Mai jos, puteți urmări trailer-ul „Aristocats” (1970):

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele