Partea a doua a animației „Sonic the Hedgehog”, gata de lansare: când va apărea pe marile ecrane

Partea a doua a animației „Sonic the Hedgehog”, gata de lansare: când va apărea pe marile ecrane

Paramount Pictures a dezvăluit trailer-ul celei de-a doua părți a animației „Sonic the Hedgehog”. Data lansării, mai aproape decât ne-am fi putut aștepta.

Trailer-ul filmului „Sonic the Hedgehog 2” ne dă primele indicii cu privire la continuarea adaptării de succes a cunoscutului joc video și promite să continue povestea din 2020 a lui Dr. Robotnik, cel care, ulterior, a devenit Dr. Eggman, după cum fanii francizei deja știu. Acesta se întoarce de pe planeta cu ciuperci împreună cu un nou partener, pe numele său Knuckles. Cei doi se angrenează în căutarea Chaos Emerald, o bijuterie atotputernică prin care se pot construi, însă mai ales distruge civilizații întregi. Mai mult, Sonic face, de asemenea, echipă cu noul său prieten Tails, în încercarea de a găsi Chaos Emerald, înainte ca bijuteria să cadă în mâinile malefice ale lui Robotnik, ceea ce ar marca, fără niciun dubiu, o catastrofă de proporții. 

Ben Schwartz și Jim Carrey se întorc în „Sonic the Hedgehog 2”

Vestea bună este că Ben Schwartz revine în distribuția animației „Sonic the Hedgehog 2”, în rolul principal, alături de Jim Carrey, în rolul Dr. Robotnik. Mai mult, animația va beneficia și de talentul lui James Marsden (în rolul lui Tom), Tika Sumpter (în rolul lui Maddie), Adam Pally (în rolul Wade), Natasha Rothwell (în rolul lui Rachel) și Lee Majdoub (în rolul agentului Stone).

Surprinza sequel-ului este reprezentată de introducerea în distribuția francizei a unui alt nume mare al cinematografiei mondiale, Idris Elba (în rolul lui Knuckles the Echidna). Conform informații deținute până la această oră, Shemar Moore ar urma să joace, la rândul său, în „Sonic the Hedgehog 2”, cu toate că încă nu avem detalii cu privire la identitatea personajului căruia ar putea să-i dea viață.

Filmările pentru „Sonic the Hedgehog 2” au început în luna martie și s-au încheiat în iunie 2021. Aceasta va fi lansată pe marile scrane în data de 8 aprilie 2022. 

Citește și: