Pamela Anderson, așa cum nu ai mai văzut-o: de pe plaja din Baywatch, direct pe Broadway

Pamela Anderson, așa cum nu ai mai văzut-o: de pe plaja din Baywatch, direct pe Broadway

În anii ’90, Pamela Anderson făcea senzație în „Baywatch”, un serial despre salvamari „sculptați” care prindea destul de bine și la noi, în România.

Ulterior, actrița a intrat într-un oarecare con de umbră, cu toate că numele ei nu a dispărut, în totalitate, din ziare și reviste. În mod evident, faima ulterioară nu a bucurat-o niciodată pe Anderson, aceasta fiind, cel mai des, asociată cu bârfe mai mult sau mai puțin adevărate.

Pamela Anderson schimbă „macazul” și debutează pe Broadway

Pamela Anderson urmează să-și facă debutul pe Broadway, ca Roxie Hart, în rolul principal al celebrului musical „Chicago”. Actriță și model, în anii ’90, Anderson a revenit în atenția publicului recent după lansarea seriei limitate Hulu, „Pam & Tommy”, care urmărește povestea lui acesteia și a fostului ei soț, Tommy Lee, dar și luptele juridice traumatizante care au urmat după publicarea casetei în care cei doi puteau fi văzuți întreținând raporturi sexuale. Pamela Anderson a declarat că nu și-a dat acordul ca „Pam & Tommy” să devină realitate.

Anderson și-a anunțat anterior implicarea într-un documentar Netflix, despre viața ei, care are menirea de a îndrepta ceea ce a stricat Hulu.

Vedeta a devenit cunoscută după ce a fost numită „Playmate of the Month”, februarie 1990, în revista pentru adulți „Playboy”. Mai apoi, ea a fost distribuită în „Baywatch” și „Barb Wire”, ceea ce i-au adus recunoașterea, în rândul iubitorilor de seriale, din toată lumea.

Imediat după publicarea controversatei casete, cariera Pamelei Anderson a intrat într-un oarecare declin. Cu toate că a mai fost distribuită în anumite roluri, ea nu a reușit niciodată să ajungă la Hollywood, în „liga mare”, fiind marcată de trecutul său, asezonat cu o sumedenie de critici la adresa vieții sale personale.

Musicalul „Chicago” este, în momentul de față, unul dintre cele mai apreciate, de pe Broadway, ceea ce ar putea să resusciteze, într-o oarecare măsură, cariera actriței de 54 de ani.

Citește și: