Ocean’s Eleven revine pe marile ecrane și o aduce pe Margot Robbie în rol principal: ce știm, până acum, despre film

Ocean's Eleven revine pe marile ecrane și o aduce pe Margot Robbie în rol principal: ce știm, până acum, despre film

Warner Bros. readuce Ocean’s Eleven pe marile ecrane și, de data aceasta, o introduce în distribuție pe Margot Robbie, una dintre „senzațiile” momentului.

Lansat inițial în 1960, cu membri Rat Pack: Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr., Peter Lawford și Joey Bishop, franciza a primit un remake în 2001, sub bagheta regizorului Steven Soderberg. Ocean’s Eleven i-a inclus în distribuție, la vremea respectivă, pe George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Andy Garcia și mulți alții, devenind rapid un hit la box office și încasând 450 de milioane de dolari în întreaga lume.

Warner Bros. a realizat, ulterior, două continuări, Ocean’s Twelve, în 2004 și Ocean’s Thirteen, în 2007. După o pauză de unsprezece ani, Warner Bros. a readus franciza la viață printr-un spin-off intitulat Ocean’s 8, cu Sandra Bullock în rolul surorii lui Danny Ocean, dar și Cate Blanchette, Anne Hathaway, Mindy Kailing, Helena Bonham Carter, Awkafina, Rihanna și Sarah Paulson. Ocean’s 8 a fost un succes, de asemenea, și a depășit atât Ocean’s Twelve, cât și Ocean’s Thirteen, din punct de vedere al încasărilor interne.

Margot Robbie se pregătește să facă istorie în viitorul film Ocean’s Eleven

Potrivit THR, Warner Bros. pregătește acum un nou film Ocean’s Eleven, dar nu neaparat o continuare a Ocean’s 8. Margot Robbie urmează să joace și să producă un nou film în franciza Ocean’s Eleven, ajutată de regizorul francizei Austin Powers, Jay Roach. Robbie a lucrat anterior cu Roach la filmul Bombshell, în 2019. Scenariul este scris de Carrie Solomon și, în timp ce detaliile intrigii rămân „secret de stat”, rapoartele spun că acțiunea filmului este plasată în Europa anilor 1960, ceea ce ar însemna o întoarcere la origine. Filmările sunt programate să înceapă în primăvara anului 2023.

Margot Robbie va avea rolul principal în viitorul proiect Ocean’s Eleven, iar aceasta este doar una dintre colaborările pe care actrița le are cu Warner Bros. Ea joacă rolul lui Harley Quinn în DCEU, dar urmează să joace, de asemenea, și rolul lui Barbie în viitorul film al studioului bazat pe populara păpușă, care urmează să fie lansat pe 21 iulie 2023.

Citește și: