Noua expansiune din Microsoft Flight Simulator: ce aduce nou, ce poți testa

Noua expansiune din Microsoft Flight Simulator: ce aduce nou, ce poți testa

Scapă de lanțurile logicii în spațiul aerian.

Microsoft Flight Simulator este genial din mai multe motive, dar pentru mine este doar o oportunitate de a face croaziere de agrement prin părți ale lumii pe care mi-am dorit dintotdeauna să le vizitez. Cu o nouă expansiune Top Gun: Maverick proaspăt lansată, suntem invitați să efectuăm manevre ridicole și de înaltă calificare într-un F/A-18E Super Hornet special amenajat, eliminând astfel orice urmă de „chill” pe care acest joc o oferă în mod normal.

Actualizarea gratuită este un fel de promovare, dar nu există niciun skin Tom Cruise. În schimb, adaugă o grămadă de misiuni și provocări, toate tematice care ne învață cum să comandăm avioane de luptă de mare viteză. Acestea se centrează în jurul Super Hornet menționat mai sus, care este deja în joc, dar acum are o imagine specială Top Gun: Maverick Edition pentru a nu lăsa loc de vreo interpretare.

Visul oricărui pasionat de avione de luptă

Cele trei noi misiuni de antrenament îi învață pe jucători cum să efectueze „manevre de zbor radicale”, cum ar fi decolări nerestricționate, manevre separate în S și navigarea unui teren foarte agitat la altitudini joase. Există o provocare de aterizare pe puntea unui portavionu, aparent este o manevră mult mai grea decât pare, de altfel presupun că aterizarea pe o navă mare nu ar lăsa prea mult loc pentru erori. Cel mai interesant, „o aeronavă hipersonică nedezvăluită niciodată înainte, care poate atinge viteze de Mach 10 și altitudini mai mari de 4500 de metri deasupra nivelului mării.”

Mai mult, există și o misiune de a ajunge în stratosferă, precum și cinci provocări „de mare viteză, la nivel scăzut”, care sunt, de asemenea, axate pe navigarea pe terenuri dificile, muntoase, fără să te prăbușești, să explodezi și evident să mori.

Actualizarea pentru Microsoft Flight Simulator este disponibilă gratuit și nu trebuie decât să o descarci.

Citește și: