Greșeala din Microsoft Flight Simulator care a dus la apariția acestei clădiri de 212 etaje

Greșeala din Microsoft Flight Simulator care a dus la apariția acestei clădiri de 212 etaje

După ce a fost lansat acum câteva zile, jocul Flight Simulator de la Microsoft, aduce surprize printre fanii care deja l-au încercat. Cum ar fi un turn imens. Clădirea apare ca un turn Babel deasupra unei suburbii liniștite din Melbourne.

Jocul îți prezintă o replică a lumii, pentru a putea experimenta ce înseamnă zborurile chiar și acum când călătoriile nu mai sunt atât de accesibile. Cu toate acestea, se pare că fidelitatea față de peisajele din realitate nu e mereu respectată. Utilizatorii jocului au fost surprinși să găsească o construcție neobișnuită: un grandios turn de 212 etaje amplasat într-o suburbie din Melbourne, Australia.

Ce a cauzat apariția stranie din Flight Simulator?

După ceva căutări, fanii jocului au descoperit ce a determinat apariția turnului în Flight Simulator. Când dezvoltatorul Asobo Studio și-a început activitățile de recreere detaliată ale planetei, a folosit date din OpenStreetMap, o hartă a lumii cu acces gratuit la care oricine poate contribui, notează Engadget.

Cu aproximativ un an în urmă, un utilizator numit “nathanwright120” a adăugat o etichetă pe care a scris că o clădire din Melbourne are 212 etaje în loc de două. Însă a fost o simplă greșeală de tipar. Nimeni nu a încercat să inducă în eroare pe nimeni.

A fost o neatenție corectată ulterior de un alt contribuitor OpenStreetMap, dar din păcate nu înainte ca informațiile să fi fost deja utilizate pentru crearea Flight Simulator. Microsoft nu a declarat încă că va lua măsuri pentru a remedia situația.

Însă, dacă luăm în considerare nivelul de dedicare a jocului față de realism, pot exista șanse ca jocul să fie scos de pe piață până la corectarea erorii. Așadar, acum este timpul să încerci această experiență inedită, dacă ți s-a făcut dor de călătorii, până nu va dispărea oportunitatea.

Și poate chiar o să vrei să vizitezi bizara construcție din joc. Cine știe? Poate Melbourne ar arăta mai bine cu un gigant de 212 etaje.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: