Nici bine n-a cumpărat Musk Twitter, că deja îl dă: el spune că-i lasă moștenire platforma unui tânăr de 24 de ani: care este, de fapt, adevărul

Nici bine n-a cumpărat Musk Twitter, că deja îl dă: el spune că-i lasă moștenire platforma unui tânăr de 24 de ani: care este, de fapt, adevărul

Elon Musk a glumit că va lăsa Twitter unei vedete YouTube în cazul dispariției sale premature, la scurt timp după ce a gândit că ar putea „să moară în circumstanțe misterioase”. Musk a făcut această remarcă într-un scurt tweet luni, răspunzând youtuber-ului Jimmy Donaldson, cunoscut și sub numele de MrBeast, care are 95 de milioane de urmăritori pe platforma de streaming video.

Amintim că Elon Musk doar ce a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari.

„Dacă mor în circumstanțe misterioase, mi-a părut bine să vă cunosc”, a scris Musk într-un tweet.

Donaldson a răspuns pe Twitter „Dacă se întâmplă asta, pot obține Twitter”, la care Musk a răspuns simplu „Ok”.

Recunoscând aparent că remarca lui Musk privind planificarea succesiunii a fost o glumă, Donaldson a răspuns: „Lăsând gluma la o parte, ai grijă de tine!”.

Musk a glumit pe Twitter, în stilul caracteristic

Deși donația pare a fi o glumă, Musk, în 2019, a acceptat pe Twitter să doneze un milion de dolari unei acțiuni de caritate condusă de Donaldson și și-a îndeplinit promisiunea. Donaldson a lansat campania #TeamTrees împreună cu Fundația Arbor Day, solicitând donații pentru a planta 20 de milioane de copaci în întreaga lume. Site-ul Team Trees a confirmat că miliardarul a făcut donația pentru un milion de copaci (un dolar de copac) la scurt timp după tweetul său.

Donaldson, care a acumulat o mulțime de urmăritori numai cu videoclipurile sale ciudate cu cascadorii, și-a câștigat și o reputație pentru donații caritabile. El și-a lansat canalul Beast Philanthropy în 2020, iar acesta donează 100% din veniturile sale din publicitate și vânzările de mărfuri unor organizații caritabile de promovare a alimentelor.

Se pare că Donaldson câștigă aproximativ un milion de dolari pe lună din videoclipurile sale de pe YouTube.

Musk a postat pe Twitter că a fost amenințat de șeful agenției spațiale ruse din cauza încercărilor sale de a oferi Ucrainei servicii de internet. Musk folosește Starlink – o armată de peste două mii de sateliți pe orbita joasă a Pământului – pentru a transmite conexiuni la internet către antene din întreaga lume.

Citește și: