Netflix, mai aproape de TikTok: ce vei vedea pe platforma de streaming

Netflix, mai aproape de TikTok: ce vei vedea pe platforma de streaming

Netflix testează Fast Laughs, un flux de clipuri de comedie alese manual de Netflix, în aplicația sa TV.

Funcția îți permite să parcurgi o colecție de videoclipuri scurte amuzante – fiecare de aproximativ 30 de secunde sau mai mult – din seriale și filme de pe Netflix, cu scopul de a-ți prezenta conținut nou sau de a te ajuta să decizi ce să vizionezi.

După ce ai optat pentru această funcție (și dacă faci parte din test), poți accesa Fast Laughs derulând în jos pe pagina de pornire Netflix până ajungi la rândul Fast Laughs, conform The Verge.

Netflix lansează Fast Laughs

De acolo, poți da click pe funcție, unde apar clipurile din Army of the Dead, Big Mouth, stand up-ul special a lui Jerry Seinfeld și multe altele. Poți folosi săgețile de pe ambele părți ale clipului pentru a avansa la următorul clip sau a reveni la cel anterior și vei avea, de asemenea, opțiunea de a adăuga un titlu la lista ta, precum și de a accesa direct filmul prezentat.

Spre deosebire de caracteristica Play Something de la Netflix, care îți permite să treci prin sugestii de conținut adaptate gusturilor tale, Fast Laughs este organizat în întregime de personalul Netflix. Asta înseamnă că nu vei primi acea atingere personalizată, ceea ce poate face navigarea puțin plictisitoare.

Dar, în același timp, Fast Laughs te poate expune la un conținut diferit față de ceea ce te atrage deja.

Anul trecut, Netflix a lansat Fast Laughs pe aplicația sa mobilă. Spre deosebire de versiunea TV a funcției, Fast Laughs pe mobil se prezintă într-un flux vertical, asemănător TikTok, pe care îl poți derula fără probleme. De asemenea, oferă opțiuni în partea dreaptă a fiecărui clip, permițându-ți să îl partajezi, să îl adaugi la lista ta și să reacționezi folosind un buton „LOL”.

Funcția Fast Laugh de la Netflix se lansează pentru utilizatorii din SUA, Canada, Marea Britanie, Noua Zeelandă, Australia, Irlanda și „alte țări selectate vorbitoare de limbă engleză”.

Numai profilurile pentru adulți au acces la funcție. Rămâne neclar câți oameni fac parte din testul Fast Laughs pentru televizoare, precum și când (sau dacă) va fi lansat pentru toți utilizatorii.