Ce a spus Simon Leviev despre „The Tinder Swindler”, documentarul fenomen de pe Netflix

Ce a spus Simon Leviev despre „The Tinder Swindler”, documentarul fenomen de pe Netflix

„The Tinder Swindler” este, în acest moment, cel mai urmărit documentar de pe Netflix. Producția spune povestea lui Simon Leviev, un așa-zis escroc care își racolează viitoarele victime pe cea mai cunoscută aplicație de dating online.

Documentarul a stârnit o sumedenie de reacții în rândul oamenilor, însă și o oarecare doză de scepticism, în ceea ce privește aplicațiile de dating online.

Simon Leviev, un tânăr originar din Israel, convinge mai multe femei, pe care le întâlnește pe Tinder, că e moștenitorul unui imperiu „al diamantelor”. Fermecate de presupusa lui bogăție, ele reușesc să cadă în plasa minciunilor acestuia și, sub diverse pretexte (ticluite până la cel mai mic detaliu), Leviev reușește să le convingă să-i dea sume importante de bani, pe care nu le mai restituie.

Simon Leviev va spune „varianta sa de poveste”, într-un nou interviu ce urmează să fie publicat

În mod evident, Simon Leviev a văzut, la rândul lui, documentarul Netflix, astfel, că a „amenințat” că va veni cu propria variantă de poveste care, conform acestuia, ar fi cea adevărată.

Potrivit EW, Simon Leviev urmează să dea publicității propria variantă a celor întâmplate, în cadrul unui interviu format din două părți, publicat de Inside Edition. Din câte știm până în acest moment, în interviu el continuă să susțină că Netflix „prezintă producția ca fiind un documentar, dar, în realitate, ar fi doar un film complet inventat”. El insistat: „Nu sunt un escroc de pe Tinder. Eram doar un tip singur care dorea să întâlnească niște fete pe Tinder. Nu sunt acest monstru”, a mai spus acesta.

Putem bănui că, în interviul complet îl vom putea vedea pe Leviev prezentând mai multe dovezi, în încercarea de a-și demonstra nevinovăția.

Rămâne de văzut dacă bărbatul va reuși „să-și spele rușinea”, de vreme ce dovezile și mărturiile din documentar par cât se poate de credibile, dispunând de o componentă extrem de logică.

Nu ar fi exclus ca, pe viitor, gigantul Netflix să fie dat în judecată de Simon Leviev, pentru defăimare.