21 feb. 2022 | 16:55

The Adam Project, un film Netflix pe care trebuie să-l vezi dacă îți place Ryan Reynolds

ACTUALITATE
The Adam Project, un film Netflix pe care trebuie să-l vezi dacă îți place Ryan Reynolds

„The Adam Project” este numele unui nou film ce va fi lansat pe Netflix luna viitoare, în care îl vom putea vedea pe actorul Ryan Reynolds interpretând unul dintre rolurile principale.

În „The Adam Project”, noul film ce va fi lansat în curând pe Netflix, personajul interpretat de Ryan Reynolds se întâlnește față în față cu varianta sa de 12 ani.

De altfel, actorul s-a bucurat de un an destul de fructuos, în ceea privește rolurile pe care le-a primit, printre acestea numărându-se cele din „Free Guy” și „Red Notice”. Mai mult, a treia parte din „Deadpool” așteaptă, la rândul ei, să fie lansată cândva în 2023 (o dată precisă nu este cunoscută, în acest moment).

„The Adam Project” ar putea fi cel mai bun film SF din ultima perioadă

„The Adam Project” îl aduce în aceeași tabără pe producătorul „Free Guy”, Shawn Levy, cu gigantul de streaming Netflix, cel „responsabil” pentru „The Red Notice”. Noul film se vrea a fi o poveste accesibilă tuturor categoriilor de public, indiferent de vârstă, și va avea accente SF, ici și colo. Din distribuție mai fac parte Zoe Saldana, Jennifer Garner și Mark Ruffalo, printre mulți alții.

În această nouă peliculă, Reynolds joacă rolul unui călător în timp venit din anul 2050, care se întoarce în 2022. Aici, el încearcă să-și recupereze marea iubire, personaj interpretat de Zoe Seldana, și se întâlnește și cu tatăl său (Mark Ruffalo), cel care, în 2050 este deja decedat, astfel că filmul explorează din plin componenta nostalgică.

Rămâne de văzut dacă „The Adam Project” va reuși să egaleze succesul „Red Notice”, din punct de vedere al orelor de vizionare, și, mai ales, dacă va atrage atenția marelui scriitor Stephen King, de vreme ce povestea pare să se integreze perfect în lumea acestuia, dacă este să comparăm scenariul actual cu cel al miniseriei „22/11/63”, inspirat din cartea cu același nume.

Cel mai recent trailer al peliculei SF îl puteți vedea în cele ce urmează.

„The Adam Project” va fi lansat oficial, pe Netflix, în data de 11 martie 2022.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele