Netflix anunță sezonul al doilea din Space Force: când îl vom putea vedea

Netflix anunță sezonul al doilea din Space Force: când îl vom putea vedea

Primul trailer pentru sezonul al doilea din „Space Force” a fost lansat de Netflix, de curând. Cele câteva imagini ne dau indicii asupra modului în care acțiunea ar putea să se desfășoare în această comedie ușor atipică.

Producția Netflix, „Space Force”, spune povestea primului grup de oameni care înființează cea de-a șasea ramură a Forțelor Armate ale Statelor Unite al Americii, cunoscută sub numele de Forța Spațială (Space Force). 

Din distribuția acestui serial fac parte John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang, dar și Don Lake. 

Cu toate că așteptările erau mari, primul sezon din „Space Force” nu a avut parte de recenziile dorite de producători, acestea fiind mixte. În timp ce unii susțin că vorbim despre un serial bun, alții sunt de cu totul altă părere. Premisele succesului ar fi fost acolo, însă realitatea nu fost pe măsura speranțelor. Rămâne de văzut dacă sezonul al doilea va reuși să primească mai multă bunăvoință din partea criticilor, însă și din partea cinefililor.

Primul trailer pentru cel de-al doilea sezon „Force Space” a fost lansat

Netflix a lansat primul trailerul pentru „Space Force”, aferent sezonului 2, în care echipa deja cunoscută publicului, din sezonul întâi, încearcă să facă demersuri pentru a-și duce misiunea la un bun sfârșit. Farse, ebrietate, tensiune sexuală, consum de droguri și absurditate generală, iată câteva cuvinte care ar putea descrie perfect noul sezon.

Putem să sperăm că producătorii au înțeles ceea ce nu a funcționat în primul sezon și că vor aplica lecțiile învățate în cel de-al doilea, astfel încât fanii „The Office” să se poată declara mulțumiți, în sfârșit.

Desigur, atunci când vorbim despre o parodie, șansa succesului nu este garantată, numărul iubitorilor acestui gen cinematografic nefiind atât de mare. Însă dacă această schemă a funcționat pentru „The Office”, dar și pentru „Don’t Look Up”, există șanse ca „Force Space” să izbândească, la rândul său. Totul va depinde de scenariști.

Sezonul al doilea din „Space Force” va debuta pe Netflix în data de 18 februarie 2022.

Citește și: