Ms. Marvel, un nou serial interesant pe Disney+: când îl vom putea vedea

Ms. Marvel, un nou serial interesant pe Disney+: când îl vom putea vedea

„Ms. Marvel” este doar unul dintre numeroasele filme seriale ce aparțin de Marvel Cinematic Universe care vor fi lansate pe Disney+, anul acesta.

Noul serial va avea premiera pe 8 iunie 2022, iar Disney a dezvăluit deja și un trailer din care putem să vedem, în mare, despre ce va fi vorba. Vizionând trailer-ul, putem trage concluzia că, cel puțin de data asta, s-ar putea să avem de-a face cu un serial pentru copii, adolescenți, însă și pentru cei care au încă sufletul tânăr. De fapt, ultima caracteristică menționată se aplică tuturor fanilor adulți ai Universului Marvel.

Povestea „Ms. Marvel” se concentrează în jurul personajului Kamala Khan (interpretat de Iman Vellani), o fată de origine pakistanezo-americană, pasionată până la idolatrie de Captain Marvel.

Ce știm, până acum, despre viitorul serial „Ms. Marvel”

Nu te îngrijora, nu vom povesti mai mult decât se poate vedea în trailer, așadar, dacă ești curios cam ce va trata noul serial „Ms. Marvel”, iată ce concluzie am tras, până acum. Se pare că personajul principal, Kamala, dobândește puteri spectaculoase, printre care și abilitatea de a-și schimba forma. Acest lucru se întâmplă, în mod miraculos, prin intermediul aparatului dentar care nu pare deloc unul obișnuit.

Pe lângă faptul că devine un super-erou în toată regula, Kamala trebuie să se confrunte, în paralel, cu aspecte obișnuite ale vieții ca adolescent, prima dragoste, viața de licean, dar și cu relația pe care aceasta o are cu părinții săi.

„Ms. Marvel” nu le va fi deloc străină celor car au citit deja benzile desenate de la Marvel, cu accentul pus pe „Avengers”. Așadar, vorbim despre primul super-erou musulman din Universul Marvel. „Domnișoara Marvel” va putea fi văzută, de asemenea, și în „The Marvels”, peliculă programată să fie lansată în cinematografe în data de 17 februarie 2023.

Înainte de premiera „Ms. Marvel” va debuta, în data de 30 martie 2022, „Moon Knight”, cu Oscar Issac. Așadar, fanii Marvel au de ce să fie bucuroși, întrucât filmele și serialele companiei sunt, efectiv, peste tot.