Mortal Kombat se întoarce: ce știm până acum și ce legătură are cu Moon Knight

Mortal Kombat se întoarce: ce știm până acum și ce legătură are cu Moon Knight

Veste bună pentru fanii „Mortal Kombat”: producția va primi un sequel, cât de curând. Acesta va rula, cel mai probabil, tot pe HBO Max, canal de streaming pe care prima parte a filmului a făcut deja istorie, în ceea ce privește cifrele raportate de vizualizare.

Warner Bros. și New Line au anunțat că au intenția de a crea o continuare a filmului „Mortal Kombat”, punându-l la treabă pe scenaristul „Moon Knight”, Jeremy Slater , a anunțat Deadline.

Reamintim că prima parte a acestei producții a obținut cifre decente de box office, mai exact, a bifat 83 de milioane de dolari, în întreaga lume, iar asta s-a întâmplat în ciuda restricțiilor impuse de pandemie. De asemenea, „Mortal Kombat” a cel mai de succes film al HBO Max până în prezent, ceea ce reprezintă un adevărat record. 

Jeremy Slater are planuri mari: „Mortal Kombat” va reprezenta doar o piesă din puzzle-ul creativ al acestuia

Așa cum am menționat anterior, Jeremy Slater este, în acest moment, implicat în crearea scenariului pentru „Moon Knight” (unde îi putem vedea pe Ethan Hawke și pe Oscar Isaac), un film ce promite, la rândul lui, să nu dezamăgească.

În plus, scenaristul lucrează, în paralel, la o nouă adaptare a unui roman scris de Stephen King, „The Tommyknockers”, ce se va lansa sub sigla Universal Pictures. Mai mult, va face echipă cu Travis Knight pentru un nou film ce va fi disponibil, la un moment dat, pe Netflix

Tot el s-a ocupat și de producția „The Umbrella Academy”, film serial disponibil, la rândul lui, pe Netflix.

Nu se știe dacă regizorul „Mortal Kombat”, Simon McQuoid, va fi implicat din nou în producție, însă anul trecut el a spus că acest lucru nu ar fi exclus, „dacă fanii vor dori o continuare”. De altfel, prima parte s-a încheiat în așa manieră încât continuarea pare acum pasul firesc de urmat.

Citește și: